Kauppa

PARANNU RAHAHAAVOISTASI JA VAURASTU -verkkokurssi

(5 tuotearviota)

495,00  (sis. alv 24%) +toimituskulut

Kurssi ei ole ostettavissa tällä hetkellä.

Anne on sinuun yhteydessä, kun kurssi on seuraavan kerran starttaamassa.

  Onko sinulla ongelmia rahan kanssa? Ovatko rahasi aina vähissä, vaikka tuloja pitäisi teoriassa olla riittävästi? Aiheuttaako raha ristiriitoja parisuhteessasi tai perheessäsi? Tuntuuko laskujen maksaminen epämukavalta, vaikka tililläsi olisikin rahaa?

  Et ole yksin näiden tunteiden kanssa. Melkein kaikki ihmiset kokevat rahaan liittyvää ahdistusta jossain vaiheessa elämää, monet koko elämänsä ajan.
   
  Tiedän mistä puhun, sillä minulla on ollut elämässäni kausia, jolloin suhteeni rahaan on aiheuttanut minulle lähinnä vatsakipuja. Nykyisin asiat ovat kuitenkin toisin. Elän elämääni vapautuneesti ja pystyn tekemään kaikkia niitä asioita, joista nautin.

  Mitä jos sinunkin olisi mahdollista tehdä pysyvä rauha rahan kanssa ja alkaa elää pelotonta ja rentoa elämää? Ja tämä kaikki riippumatta siitä, kuinka paljon tililläsi kulloinkin on rahaa?

  Anne on sinuun yhteydessä, kun kurssi on seuraavan kerran starttaamassa.

  Ei saatavilla nyt

  Ei saatavilla nyt

  Osasto:
  Kuvaus

  Onko sinulla ongelmia rahan kanssa? Ovatko rahasi aina vähissä, vaikka tuloja pitäisi teoriassa olla riittävästi? Aiheuttaako raha ristiriitoja parisuhteessasi tai perheessäsi? Tuntuuko laskujen maksaminen epämukavalta, vaikka tililläsi olisikin rahaa?

  Arviot (5)

  5 arviota tuotteelle PARANNU RAHAHAAVOISTASI JA VAURASTU -verkkokurssi

  1. AnneNuotio

   ”Kurssin myötä oivalsin, miten paljon minulla oli lapsuudesta asti kertyneitä käsittelemättömiä rahaan liittyviä haavoja, jotka vaikuttavat edelleen tiedostamattomina asenteina ja uskomuksina rahan käytössä. Kun näitä rahahaavoja alkoi työstää, näyttää nykyinen rahatilanne paremmalta ja ymmärtää, mihin kaikkeen voi itse vaikuttaa ja näkee erilaisia mahdollisuuksia. Katse on runsaudessa eikä niukkuudessa. Suosittelen kurssia ihan jokaiselle❤️.”

   Asta, 40

  2. AnneNuotio

   ”Parannu rahahaavoistasi ja vaurastu -kurssi on muuttanut elämääni enemmän kuin koskaan olisin osannut kuvitellakaan. Aiemmin koin olevani jumissa elämässäni ja parisuhteessani pitkälti rahaan liittyvien syiden takia. Kun sisäistin Annen kertomia asioita, suhteeni rahaan muuttui aivan uudenlaiseksi ja aloin tehdä päätöksiä tämän uuden vapauden voimalla – enkä ole katunut hetkeäkään. Olen uskaltanut tienata enemmän ja olen myös oppinut käyttämään rahaa uudella tavalla. Rahaan liittyvät negatiiviset tunteet ovat vähentyneet huomattavasti.”

   Liisa, 37

  3. AnneNuotio

   ”Olin jo ennen kurssia tiedostanut ja pohtinut monia rahaan liittyviä ajatuksiani, uskomuksiani ja tunteitani. Yksin sitä kuitenkin monesti jää vain pyörittelemään ajatuksia päässään, eikä varsinaisia toiminnan askeleita tule otettua, koska ei välttämättä tiedä mitä ja miten asioita voisi muuttaa tai uskaltaako edes. Kurssin myötä sain käytännön työkaluja, joilla työstää jumiutuneita rahauskomuksia sekä ryhmän tuen sille, että saan ja voin päästää irti asioista, jotka ovat pidätelleet minua jo mahdollisesti lapsuudesta asti.

   Kurssin myötä ymmärsin todella sen, että raha on energiaa, jota on kaikille yllin kyllin tässä maailmassa. Nyt myös oikeasti sisäistin, että olen itse vastuussa siitä, miten raha elämässäni virtaa.”

   Anne, 46

  4. AnneNuotio

   ”Annen kurssilla sain käsiteltyä lapsuuden kokemuksista juontuneita rahahaavojani. Rahahaavojen käsittely auttoi pudottamaan suuren osan rahaan liittyvästä huolesta ja stressistä pois ja lisäsi luottamusta elämään.”

   Toni, 40

  5. AnneNuotio

   ”Parannu rahahaavoistasi ja vaurastu -kurssilta en saanut konkreettista talousosaamista tai vaikeita sijoitusvinkkejä, mutta sitäkin enemmän välineitä ja kannustusta omien rahaan liittyvien ajatus- ja käytösmallien ymmärtämiseen ja niiden purkamiseen. Oivalsin mm. itse estäväni vaurauden virtausta elämässäni toimimalla tiedostamattani siten, että antaminen ja saaminen eivät olleet tasapainossa. Kurssin myötä olen saanut rohkeutta ns. nostaa kissan pöydälle rahaan liittyvissä asioissa. Olen myös kiinnittänyt paremmin huomiota siihen, että käytän rahaa tietoisesti ja arvostaen. Koen nykyään kiitollisuutta pienistäkin pankkitilille ilmaantuvista summista sen sijaan, että harmittelisin tilin saldoa. Lämmin suositus tälle huikealle kurssille, jonka aikana tulet oppimaan itsestäsi paljon uutta.”

   Pirita, 46

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.