Kauppa

Patanjalin joogasutria Annen opastuksessa

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)

169,00  +toimituskulut

TARJOUS VOIMASSA 5.-15.12.2019.

Annen opetusta nyt myös verkossa!

Tämä muinainen teksti ei ole tarkoitettu älyllisesti tulkittavaksi, vaan se on rakkautta, rauhaa ja ravintoa ihmisen hengelle. Kuitenkaan tästä tiiviisti pakatusta sanomasta ei aina ole helppo saada kiinni niin, että sitä osaisi peilata omaan elämään.

Anne on noukkinut tekstin ensimmäisestä luvusta kohtia, jotka auttavat nykyihmistä ymmärtämään tämän tekstin ydintä ja luomaan siltä pohjalta paremmalta tuntuvaa elämää. Verkkokurssi viekin kuulijansa tuntemaan syvällä kehossa, mitä Patanjalin joogafilosofian käsitteet tarkoittavat.

Kurssi sisältää 10 videota, joissa Anne käy läpi osia Patanjalin joogafilosofiasta ja tuo näihin osiin konkretiaa. Kurssi sopii myös aloittelijalle, joka on kiinnostunut joogan henkisestä puolesta.

Katso alta Annen esittely kurssista:

Kurssi sisältää seuraavat videot:

NYT (pituus 21:03)
Tässä videossa puhun tämän hetken merkityksestä. Mieli vie tästä hetkestä muualle, samoin kehomme energia vetää yleensä pois päin. Syvin kokemus tästä hetkestä on rakkaus. Kun olemme tässä hetkessä, olemme rakkaudessa. Miten luodaan sellainen elämä, jossa läsnäolo on mahdollista? Siitä Patanjalin Joogasutra puhuu.

RAUHA (pituus 17:31)
Mielenliikkeet (citta vṛtti) lakkaavat joogaharjoitusten avulla. Harjoitusten lisäksi tehdään muussa elämässä tietoisia valintoja, jotka johtavat rauhaan. Näin mielen fragmentaarisuus loppuu. Oikeat valinnat tuntuvat myös kehossa hyvältä. Itsekeskeisyys aiheuttaa ahdistusta ja levottomuutta. Missä minuus on? Rauha löytyy, kun annamme hengellemme tilaa.

SYVÄ LUONTOMME (pituus 12:30)
Henki on tietoinen itsestään. Keskiössä on henki ja muu järjestyy sen suhteen. Me olemme hiljaisuutta ja rauhaa. Merkityksellinen elämä on elämää yhteydessä ja ykseydessä. Tunteista, tuntemuksista ja kokonaisvaltaisesta rauhan olotilasta. Mieli estää meitä kokemasta rauhaa. Millaista elämä olisi ilman jatkuvaa minäkeskeisyyttä? Voitko antautua onnelle elämästä?

TOTUUS MEISSÄ (pituus 16:10)
Omat menneet kokemuksemme vaikuttavat kaikkiin tuleviin kokemuksiimme. Uskommeko sitä, mitä tunnemme vai voimmeko nousta sen yläpuolelle? Kun mieli ja keho ovat puhtaat, pääsemme lähemmäksi totuudenmukaista tietoa tilanteessa kuin tilanteessa. Kun olemme todellisessa luonnossamme, meillä ei ole sanoja. Silloin lähtökohtana kaikessa ykseys, nimittäin syvyytemme rauha on jatkuvasti yhteydessä kaikkeuden rauhaan. Kun mielemme hiljenee, me koemme tämän.

IRTI (pituus 13:26)
Olemme usein riippuvaisia omista tunteistamme. Elämä järjestyy helposti samojen tunteiden ja siten samankaltaisten kompastelujen ympärille. Pystytkö pysäyttämään tällaiset tunnekierteet? Elätkö rutiineissa vai voitko päästää irti ja antautua sille, mitä elämä tuo? Ajatusten ja tunteiden lisäksi meidän on hankala irrottautua niistä energioista, joihin olemme tottuneet. Tule tietoiseksi kaikesta tästä, mikä itsessäsi vaikuttaa ja katso sitten, onko se paras pohja, josta lähtien toimia. Vapaus on siinä, kun emme ole menneisyytemme kokemusten heiteltävänä. Ota tietoisuushetkiä itsellesi sopivissa annoksissa.

OMISTAUTUNEISUUS (pituus 13:04)
Harjoittele joogaa juuri siten kuin se itsellesi tuntuu parhaalta. Jooga vaikuttaa hitaasti. Oletko avoin näkemään sen, mikä muuttuu vai oletko jäänyt kiinni siihen, mikä tuntuu epäkohdalta? Kun jooga asettuu omaan elämään, se yleensä rauhoittaa ihmistä. Se ON, se ei aiheuta paineita suorittaa sitä. Oletko omistautunut itsesi tutkimiseen joogan kautta, vai yritätkö saada siitä hyötyä? Joogaharjoittelusta ei tarvitse odottaa mitään, sillä odotukset voi sokeuttaa siltä, mitä tapahtuu. Tärkeintä on olla auki. Mieti millaisia sisältöjä mieleesi, tunteisiisi ja energioihisi oma ammattisi esimerkiksi tuottaa. Tarvitsemme sattvista energiaa hyvään muutokseen. Alitajunta muuttuu oikeiden valintojen myötä ja kun alitajunta on rauhassa, kehomme on rauhassa. Joogaharjoittelu on arjessa tapahtuvaa tietoisuusharjoittelua. Älä anna mielen pysäyttää sydämesi ääntä!

ENERGIOIDEN PAULOISSA (pituus 12:38)
Rajas, Tamas, Sattva. Sattva on korkeasti värähtelevää ja rauhallista energiaa. Onko meillä syvyydessämme tämä olo, että olemme rauhassa ja silti hyvin eläviä? Miten päästä olemisen onneen? Dynaaminen rauhan olotila. Ajatuksia myös kahvinjuonnin ympärillä.

SUORINTA TIETÄ (pituus 13:54)
Puhetta Jumalasta, korkeimmasta todellisuudesta. Elämän ihmeestä. Pyhästä Voimasta kaiken takana. Mielen projektiot suhteessa Jumalaan. Jumalasta ei lopulta voi puhua.

IHMISTEN KANSSA (pituus 10:52)
Harjoituksen hedelmät näkyvät elämässä ystävällisyytenä ja myötätuntona muita kohtaan.

ULOSHENGITYKSEN LOPUSSA ON RAUHA (pituus 13:15)
Hengitätkö uloshengityksesi loppuun asti ja tunnetko mitä tapahtuu? Uskallatko kokea sitä tunnetta, että elämä loppuu? Syvässä hengityksessä on mielenrauha. Voitko levätä itsessäsi, omassa hiljaisuudessasi? Rauha = Totuus = Rakkaus. Pelko on seurausta omista kokemuksistamme. Elämä ei itsessään sisällä pelkoa.

Osasto:
Arviot (1)

1 arvio tuotteelle Patanjalin joogasutria Annen opastuksessa

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Marjut Kivinen (varmistettu kirjoittaja)

    Kiitos lämminhenkisestä verkkokurssista JoogaSutrien parissa :).
    Vaikka aihe on tuttuakin tutumpi ja hartaasti sitä opiskellut tässä viime vuosina, on mukavaa kuunnella sinun ääntä ja käytännönläheistä näkökulmaasi. Kaksi ensimmäistä olen ehtinyt kuulla. Viisaita ajatuksia ja kauniita mietepolkuja! Huomasin kuuntelevani ensimmäisen NYT-osion neljään kertaan peräkkäin joten mulla menee näitten kanssa aikaa.. 😀

    Marjut Kivinen

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *