Vapaaksi vaikeiden tunteiden puristuksesta -verkkokurssi

Miltä sinusta tuntuisi, jos tietäisit, ettet enää koskaan jää jumiin hankaliin tunteisiin ja niiden aiheuttamaan kärsimykseen?

Tämä ainutlaatuinen verkkokurssi on juuri sinulle, joka koet olevasi jumissa vaikeiden tunteiden aiheuttamassa psykofyysisessä kärsimyksessä. Se voi liittyä tiettyyn tunteeseen tai sen alkuperä voi olla epämääräinen. Se voi tuntua kehossasi, mielessäsi tai ─ kuten useimmilla ihmisillä ─ molemmissa. Kärsimys voi olla valtavan suurta tai tuntua vain ajoittaisina häivähdyksinä, mutta joka tapauksessa se on epämiellyttävä riippakivi, josta haluaisit päästä eroon.

Verkkokurssi kestää 9 viikkoa ja sen käytyäsi

ymmärrät tunteiden ja kärsimyksen mekanismin ─ sen miten vaikeat tunteet synnyttävät energiakiinnikkeitä, jotka estävät energian vapaan virtaamisen kehossasi.

olet saanut suuren määrän työkaluja, joiden avulla pystyt selkiyttämään tunteitasi ja purkamaan energiakiinnikkeet.

olet aloittanut prosessin, joka muuttaa elämäsi pysyvästi parempaan suuntaan.

Suurin saamasi hyöty kurssista on luottamus siihen, ettet enää jää jumiin vaikeisiin tunteisiin eikä sinun tarvitse enää pelätä näitä tunteita ja niiden aiheuttamaa kärsimystä.

Lisäksi saat nähdä, miten

energian virtaus lisää luovuutta ja hyvän olon tunnetta.

pystyt suuntaamaan energiaasi, ajatteluasi ja tunteitasi haluamallasi tavalla.

jooga- ja meditaatioharjoittelusi syvenee ja vahvistuu arjessasi (tai jos et vielä harjoittele, saat inspiraation harjoittelun aloittamiseen).

Mistä tiedän, että tämä toimii?

25 vuoden kokemus itseni ja alitajuntani heijasteiden tutkimisesta joogan ja erilaisten energiatason hoitomenetelmien kautta on näyttänyt minulle, miten syvälliset muutokset käynnistyvät ja etenevät. Saman olen saanut todeta lukemattomien oppilaideni kohdalla.

Mielen korjaamisen lisäksi tarvitaan kehon ja energian korjaamista, sillä muuten ihminen jää elämään vanhassa todellisuudessa ja asiat jäävät kesken. Pelkkä keskusteluun perustuva hoito ei yksinään riitä.

Olen itse paras esimerkki siitä, miten rikkinäisestä ihmisestä voi tulla ehjä, luottavainen ja syvästi tyytyväinen. Olen ymmärtänyt, että raskaatkin tunteet sisältävät rakkauden siemenen. Kun tiedostamme sen, on enää kysymys siitä, haluammeko rakkautta vai jotain muuta. Valitessamme rakkauden saamme avuksemme hengityksen ja elämänvoiman.

Mitä kurssi sisältää ja mitä se maksaa?

Kurssin ostajana saat kaiken tämän:

  • 10 videota, jotka jäävät käyttöösi kurssin jälkeen
  • 9 viikoittaista verkkovälitteistä ryhmätapaamista (Facebook-live), joissa olen henkilökohtaisesti läsnä syventämässä viikon aihetta ja vastaamassa kysymyksiin
  • Facebook-yhteisön jäsenyyden kurssin ajaksi

Kurssi alkaa 1.11.2021 ja kestää 9 viikkoa aina ensi vuoden alkuun saakka. Jokaisesta viikoittaisesta Facebook-livestä tulee tallenne, jonka voit katsoa milloin tahansa kurssin aikana. Voit siis suorittaa kurssia juuri silloin kun sinulle sopii päivästä tai kellonajasta riippumatta.

Kurssin normaalihinta on 279 euroa, mutta nyt saat sen tarjoushintaan vain 249 euroa!

Kurssi maksaa sinulle siis vain 3,95 euroa päivässä. Voit halutessasi pilkkoa kurssimaksun useampaan erään käyttäen Jousto-palvelua, mikä on valittavissa maksutavaksi tilausta tehdessäsi.

Saat kurssilla henkilökohtaisia vastauksia kysymyksiisi samoin kuin Facebook-yhteisön tuen. Kurssivideot jäävät käyttöösi kurssin jälkeen, joten voit palata niihin yhä uudelleen ja uudelleen.

Kurssin ohjelma on seuraava:

1. viikko: Pettymys ja turhautuminen
2. viikko: Huoli ja huolestuneisuus
3. viikko: Kateus ja epäoikeudenmukaisuuden kokeminen
4. viikko: Konfliktit ja erimielisyydet
5. viikko: Huono omatunto ja riittämättömyys
6. viikko: Vaatimattomuus ja huono itsetunto
7. viikko: Luottamus ja pelko
8. viikko: Uhrius, marttyyrius ja katkeruus
9. viikko: Vastuullisuus ja kärsimyksen päättyminen. Läsnäolo ja kasvuprosessit

Joka maanantai julkaisen kurssialustalla viikon teemaan liittyvä videon (viimeisellä viikolla kaksi videota). Facebook-liven ajankohta on tiistaisin klo 18 alkaen.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Miten pystyt lupaamaan, että tämän kurssin jälkeen vapaudun vaikeista tunteista? Mitä jos niin ei tapahdu?

En voi tietenkään luvata, että vaikeat tunteet itsessään katoavat. Elämässä on vaikeita tunteita ja siihen kuuluu myös kärsimystä. Ero tulee siitä, miten opimme suhtautumaan niihin ja ottamaan ne oikealla tavalla vastaan. Siihen kurssi myös antaa välineitä. Emme torju elämää, emme pidätä hengitystä, vaan päinvastoin.

En koe, että “kärsin” vaikeista tunteistani. Toki minulla on myös hankalia asioita, mutta olen oppinut elämään niiden kanssa. Kannattaako minun osallistua tälle kurssille?

Kärsimystä on tosiaan eriasteista, emmekä aina tiedosta kärsivämme, kun olemme jo tottuneet johonkin olotilaan. Pienempään energiaan tai sitten väistelemme joitain tilanteita. Minä ajattelen, että on hyvä osata elää omien ongelmien kanssa, mutta vielä parempi on, jos tiedostaa ne uudella tavalla ja pääseekin niistä irti. Jos olet valmis avautumaan tiedostavammalle ja vapaammalle elämälle, niin tässä on sinulle sopiva kurssi!

Erilaisia tunteisiin liittyviä kursseja on varmaan satoja. Mikä tekee juuri tästä kurssista erilaisen?

Tietääkseni olen maailmassa ainoa, joka opettaa tällaista yhdistelmää: mukana on joogafilosofia, kehontuntemukset, energiakeho, hengitys ja arkielämä. Kurssille osallistumalla saat ainutlaatuista opetusta, josta hyödyt taustastasi riippumatta.

Jos mietit, toimiiko kurssi verkkovälitteisesti, niin kyllä toimii! Jooga on läsnäoloa itsessä ja joogan opettaminen on läsnäoloa toiselle. Tällä kurssilla olen läsnä Facebook-ryhmässä eli voimme olla samanaikaisesti läsnä joidenkin kysymysten äärellä, vaikka olemme fyysisesti eri paikoissa. Olen pandemia-aikana saanut kokea sen, miten läsnäolo voi koskettaa silloinkin, kun emme ole samassa fyysisessä tilassa. Tuntuu tärkeältä, että joogaa ja henkisiä asioitakin voi opettaa etänä, kun emme voi tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Entä jos asiat menevät vain huonompaan suuntaan?

Kurssin aineistoa kannattaa ottaa itselle sopivissa paloissa. Oma käsitykseni on se, että kurssin ohjeet helpottavat samoihin uriin jumiutuvaa kokemustapaa. Ehkä uusi ajatus tai tiettyyn kohtaan suunnattu hengitys auttavat liikkeelle pääsyä.

Jos on traumataustaa ja harjoittaa joogaa, niin silloin on aina hyvä, että on hoitosuhde tukena eikä lähde yksin tuntemattomalle maaperälle.

Haluaisin tulla kurssille, mutta en ole koskaan kokeillut joogaa. Voinko tulla siitä huolimatta?

Kyllä voit. Joogan viisaus on keskeinen osa kurssin sisältöä, mutta tuon sen esiin ymmärrettävästi ja niin, että kuka tahansa pystyy saamaan siitä uusia näkökulmia ja välineitä itselleen. Voi olla, että innostut aloittamaan joogan tämän kurssin käytyäsi!

Minulla on nyt kaikkea muuta tällä hetkellä. Vaatiiko kurssi paljon aikaa ja harjoittelua?

Sinun kannattaa osallistua nyt, koska sinulle jää videotallenteet ja voit palata niihin myöhemmin ajan kanssa. Saamissani palautteissa kerrotaan, että kurssi tosiaan tuntuu syvällä ja syvällisesti. Niinpä noihin asioihin voi palata monta kertaa, jos nyt ehdit esimerkiksi vain joihinkin yhteisiin kokoontumisiin.

Ajankäytöstä päätät luonnollisesti itse. Voit antaa kurssimateriaalin vaikuttaa ensin vaikka pintapuolisemmin ajatuksissasi ja mennä sitten vähitellen syvemmälle tunteisiisi ja tuntemuksiisi.

Harjoittelu tapahtuu omassa elämässä ja sekin siinä mittakaavassa, mikä itsellesi tuntuu sopivalta. Näistä opetusvideoista voit saada ensimmäisen sykäyksen, joka sitten jatkaa matkaansa mielessäsi ja erilaisissa tilanteissa.

Tiedän jo etukäteen, että olen pari viikkoa poissa. Meneekö kurssi niiltä osin hukkaan?

Ei toki. Videoita ja kaikkia Facebookissa järjestettäviä live-tapahtumia on mahdollista katsoa kurssin aikana omassa tahdissa. Varsinaiset kurssivideot jäävät käyttöösi kurssin jälkeen, joten voit palata niihin yhä uudelleen. Itse asiassa suosittelenkin keskittymään alkuvaiheessa niihin osioihin, jotka ovat itselle läheisimpiä tai merkityksellisimpiä, sillä kurssin sisältö on todella laaja.

Jos sinulla on muita kysymyksiä, vastaan niihin enemmän kuin mielelläni. Lähetä vain viesti osoitteeseen anne@annenuotio.com tai numeroon 044 366 7888.

Olen kurssilla kanssasi niin kasvun kivuissa kuin ilon hetkissäkin.

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 31.10. klo 23:59.

Palautteita kurssin aiemmin käyneiltä oppilailtani

Viime hetkellä ennen fb-keskustelun sulkemista, haluan kiittää tästä kurssista ❤️
Oli lämpöinen, voimaannuttava, silmiä avaava, kurssi 🥰
Parasta aikoihin. Kiitos ❣️

– Reetta

Ihanasti erottelit Anne vastuullisuuden ja velvollisuudentunteen. Jälkimmäinen on kyllä raskas ja epämääräinen tunne siitä, että on vastuussa kaikesta, mutta oikeasti mieli on vain sekaisin itsestään. Vastuu on valoa velvollisuudentunteen verkossa. Videoita kuunnellessa tulee aina joitain kirkkaita hetkiä, jolloin tajuaa mikä on oikein. Niitä välähdyksiä ei sitten välttämättä omin sanoin enää saavutakaan. Toimiskohan se ponnistuslautana videoihin palaamiseen jatkossa? Että muistais, että siellä lamppu syttyy sitten taas.

– Satu

Kiitos Anne kurssista ❤️ On ollut antoisaa! Lamppuja on syttynyt 😊 Pienemmät palaset sieltä täältä ovat nyt yhdistyneet yhdeksi kokonaisuudeksi ja… wau! Tämän matkani jatkoa odotan innolla.

– Riina Laukkonen

Videolta tuli Ahaa elämys siihen, miten vaikean asian muuttamisessa käytännön toiminta ei välttämättä olekaan se merkittävin juttu. Nimittäin se usein tuntuu pattitilanteelta, kun näkee että joku asia on pielessä mutta ei osaa toimia uudella tavalla. Että tehokasta onkin ensin ajatella asiasta toisin, muuttaa tunne-energiaa, ja sittenhän voi toimia sen mukaan ihan eri tavalla, tai ehkä ei edes tarvitse toimia kun energia muuttuukin isommassa kuvassa erilaiseksi ja tilanne lähtee elämään uudella tavalla, kun oma suhtautuminen muuttuu!

-Satu

Kiitos ekasta videosta,katsoin sen muutamaan otteeseen ja tarttumapintaa löytyy. Itselle toimii tämän hetkiseen elämäntilanteeseen oikein hyvin,että itseni lisäksi joku asiaan enemmän perehtynyt sanoittaa tunnepuolen asioita ja että mukana on nimenomaan kehotuntemukset eikä pelkkä järkeily..Innostuksesta pettymykseen -kuvio on tuttu,mutta omalla kohdalla tutumpaa on kuitenkin tuo kroonistunut pettymystila ja kuolemanhenkäykset ja toivoisin,että pääsisin joskus enemmän kiinni innostuksen tunteeseen ja ns.surffaamaan sillä,vaikka sitä mahdollisesti seuraisikin pettymys. Oman innostukseni edessä tuntuu olevan jotain esteitä ja ajatuksia tmv.,jotka latistavat innostuksen tunteen hyvin nopeasti ja sama tasainen ja tyytymätön tila jatkuu. Eli itse toivoisin enemmän innostumisen tunteita elämääni..en tarkoita mitään jatkuvaa ilotulitusta,mutta kuitenkin..Ehkä sellaista vapaata elämänvirtaa..

– Jenni

Yleisesti kurssista voin sanoa, että se herätti paljon ajatuksia. Moni teema kosketti minua ja oli myös hyvin ajankohtainen. Tämä kurssi tarjosi hyviä näkökulmia oman tunne-elämän käsittelyyn. Sinun kerrontaa on helppo seurata. Minulla ei ollut erityisiä odotuksia tämän kurssin suhteen, mutta se oli kyllä positiivinen kokemus. 😃

– Panu