Yksilövalmennus

Onko joogaharjoittelusi heikoissa kantimissa?
Ontuuko se elämäntapahtumien mukana ja siten jää aina välillä taustalle?
Haluaisitko saada asanaharjoituksen kuulumaan kiinteästi arkielämääsi?

AUTAN SINUA LÖYTÄMÄÄN ITSELLESI SOPIVAN VIIKKOHARJOITTELURYTMIN!
Ja autan sinua pitämään sitä yllä.

Tervetuloa yksilövalmennukseen, missä luomme sinulle yhdessä kestävän ja inspiroivan joogaharjoittelun! Onko joogaharjoittelusi haastavissa kantimissa? Tuntuuko, että elämän tapahtumat vetävät sinua pois sisäiseltä matkaltasi ja jooga jää taka-alalle? Eikö olisikin suurenmoista saada asanaharjoitus sulautumaan saumattomasti osaksi päivittäistä rutiiniasi?

Minä olen täällä auttaakseni sinua löytämään juuri sinulle sopivan viikkoharjoittelurytmin, joka ei jää elämän kiireiden jalkoihin. Yhdessä luomme suunnitelman, joka sopii elämäntyyliisi ja aikatauluihisi täydellisesti. Olipa tavoitteenasi säännöllisempi harjoittelu, syvempi henkinen yhteys kehoosi tai stressinlievitys, yksilövalmennuksessa keskitymme juuri sinun tarpeisiisi.

Lupaan auttaa sinua pitämään joogaharjoituksesi yllä ja löytämään ilon ja tasapainon matkallasi. Ota ensimmäinen askel kohti vahvempaa, rauhallisempaa ja tasapainoisempaa elämääsi kanssani. Kohti parempaa sinua – yhdessä!

Vastaa näihin kysymyksiin:

  Valitse itsellesi sopivin valmennus alla olevista vaihtoehdoista. Vastaanotettuani lomakkeesi laitan sinulle ehdotuksen ajankohdasta ensimmäiseen istuntoon Zoomissa. Puolen tunnin aikana kerron näkemykseni siitä, miten kannattaisi viikko-ohjelma toteutttaa. Kuuntelen luonnollisesti sinun näkemyksesi siitä. Teemme yhdessä ohjelman ja annan siihen vinkkejä ja kannustusta.

  Valmennus I: 2 kertaa, 30min + 15 min - 99€

  Tämä valmennus antaa hyvän alkusysäyksen säännölliseen harjoitteluun. Jälkimmäisellä kerralla käymme läpi sitä, onko harjoitus ollut oikein mitoitettu ja miten se on vaikuttanut elämääsi. Mietimme yhdessä, millaisella ohjelmalla jatkat eteenpäin.

  Valmennus II: 3 kertaa, 30min + 30 min + 30 min - 179€

  Tämä valmennus antaa harjoituksellesi tukea pidemmällä aikavälillä. Kahdella jälkimmäisellä kerralla katsotaan, miten harjoitus on sujunut, miltä kehossa tuntuu, miten mieli jaksaa. Silloin päätetään myös, onko hyvä jatkaa samalla ohjelmalla, vai kenties lyhentää tai pidentää harjoitusta.

  Valmennus III: 6 kertaa, 6 x 30 min, 339€

  Jos haluat sitoutua pidempään seurantaan, niin suosittelen tätä vaihtoehtoa. Saat varmasti tuntea muutoksen monella tasolla. Valmennus kestäisi tällöin noin vuoden.