Lämmin kiitos uutiskirjeeni tilaamisesta!

Sinulle on nyt lähetetty vahvistusviesti. Tarkista sähköpostisi ja vahvista tilaus, niin päästään eteenpäin!

Tässä pari ajatusta siitä, mitä tilaamisesta seuraa.

Ensimmäinen seuraus on pieni, mutta väkevä lahja! Se on kätevä, lyhyt rentoutus, jonka voit tehdä vaikka päivittäin. Saat avattua sen tästä >>
Tallenna tiedosto klikkaamalla hiiren oikeaa näppäintä.

Toivon, että se tuo elämääsi lämpöä ja rentoutta!

Sitten asiaan.

Kokoan joka kuukauden alussa asiat pakettiin niin, että se toimii kätevänä tarkistuslistana opetuksestani. Sivuillani kun opetus on eri valikoissa – toivottavasti silti sielläkin kätevästi!

Kuukausikirjeessä saat myös lukea tunnelmista kurssiviikonloppujen tapahtumista. Ajattelen, että ne voivat tuoda inspiraatiota harjoitteluun ja elämään. Yleensä jaan oppilaitteni oivalluksia ja iloa tuovia muutoksia! Pyrin myös avaamaan viikonloppujen tiivistä tunnelmaa, jotta saisit siitä kiinni ja olisit siten osa kurssia. Jos itsellänikin lamppu syttyy, annan sen valon tulla viestiin mukaan!

Infokirjeen lisäksi lähetän max kerran viikossa mahdollisimman lyhyitä jooga-aiheisia kirjeitä. Joskus mukana on myös tarjous verkkokauppaani tai joku muu kiva yllätys!

Itsestäni voin vielä lopuksi kertoa yhden asian: Olen sydämeltäni ranskalainen. Taidan olla vielä tarkemmin ottaen pariisilainen. Sillä haluan ilmaista sen, että tykkään vuorovaikutuksesta. Kaipaan sitä Suomessa ollessani suuresti! Nautin ajatusten jakamisesta. Siksipä toivonkin, että annat kuulua itsestäsi vastauksena uutiskirjeeseeni, jos haluat jakaa omia fiiliksiäsi!

Namaste!

Anne

Ps. Aikaisemmat uutiskirjeet löydät uutiskirjeiden arkistosta