OMAN ELÄMÄSI VALOKEILASSA

4.1.2025-7.12.2025

NAISTEN VOIMAANTUMISRYHMÄ

Tuo elämääsi joogaharjoittelu, tanssi sekä rikas ja syvällinen vuorovaikutus.

Tämä ryhmä on kaikille naisille, jotka haluavat

♀︎ päästä tuntuvaan keholliseen läsnäoloon
♀︎ ymmärtää naiseuttaan
♀︎ parantaa omanarvontuntoaan

Tammikuussa 2025 alkaa Hämeenlinnan Hyvän Olon Joogakeskuksessa kuusi kertaa kokoontuva naisten ryhmä. Sen aikana jokainen löytää omat todelliset tunteensa ja rohkeutensa ja halun jakaa oman elämänsä tärkeitä asioita muiden kanssa. Jokainen oppii myös olemaan oman elämänsä valokeilassa.

Tule löytämään itsesi tanssin, joogan ja naisten piirin avulla kahden tanssivan, joogaavan ja elämää rakastavan naisen ohjauksessa! Kuuden kerran naisten piiri – Oman elämäsi valokeilassa – saa ihmisyytesi ja naiseutesi kukoistukseen!

Anne ja Pirita

Olemme molemmat työskennelleet vuosien ajan kehon, energian ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa. Herkkä, kuunteleva ja antautuva joogan asanaharjoittelu on tuntunut molemmista olennaiselle niin itsekurin rakentamiseksi kuin sen ylläpitämiseksikin että myös erilaisten rajojen selkiyttämiseksi. Joogan ja meditaation avulla olemme harjoittaneet syvällistä itsetutkiskelua.

Molemmille meille tanssi on sydämen ja koko naiseutemme ydinasia. Sen kautta olemme voineet avautua uudelle, vahvalle naiseudelle ja syvälle seksuaalisuudelle. Tanssi on meille joogan asanaharjoituksen lisäksi keino tutkia feminiini- ja maskuliinienergian suhdetta itsessämme ja ilmentää molempia energioita rikkaasti, luovasti ja tasapainoisesti.

Biodynaaminen kraniosakraaliterapia on harjaannuttanut meidät kuuntelemaan syvästi itseämme ja muita niin kehon, mielen, tunteen kuin energiankin tasolla. Tämän perinteen opiskelu on avannut meissä syvän läsnäolon, joka toimii tukena myös muille tilan, rauhan ja voimavarojen uudelleen löytämisessä.

Missiomme on nostaa kaikkien naisten naiseus kukoistukseen. Kun häpeä ja stressi jäävät taka-alalle, on mahdollista saavuttaa parempi itsetuntemus ja omanarvontunto. Tämä kaikki mahdollistuu turvallisessa ilmapiirissä, jossa naiset kannattelevat toisiaan nimenomaan naisina. Tällä kurssilla haluamme nostaa uudelle tasolle sisarellisuuden, joka kantaa jokaista osallistujaa loppuelämän ajan.

Kurssin teemojen esittelyt

Teemakokonaisuus 1-3: kiltin tytön syndrooma, vuorovaikutus ja itseilmaisu

Kurssilla keskitytään kiltin tytön syndroomaan, joka esiintyy usein muiden miellyttämisenä ja elämän elämisenä ulkoaohjautuvasti. Kurssin myötä jätät pois kaikenlaisen itsesi vähättelyn ja sen miettimisen, mitä muut sinulta odottavat. Kun arvostat ja rakastat itseäsi, teet luonnostaan itseäsi paremmin palvelevia valintoja.

Vuorovaikutus muiden kurssilaisten kanssa antaa hyvän harjoittelutilan sille, miten voit esimerkiksi antaa aikaa ja tilaa omalle puheenvuorollesi. Kun saat kannattelua omalle rytmillesi ja tavallesi puhua, haluat pitää kiinni tästä luonnollisesta oikeudestasi etkä pakota itseäsi muiden odotusten mukaiseksi.

Kommunikaatio ja itseilmaisu nousevat luonnollisesti korkealle tasolle, kun niiden pohja on aito ja itsessäsi on syvyyttä. Pikkuhiljaa yhteys vaiettuun puoleesi löytyy ja saat nostaa sen esiin. Ohjelmoit itsesi uudelleen niin, että voit todellakin olla sellainen kuin olet ja kukoistaa!

Teemakokonaisuus 4-6: kehollisuus, omanarvontunto ja seksuaalisuus

Kehollisuus on teema, johon myös omanarvontunto ja seksuaalisuus kietoutuvat. Kurssilla kehollisuuteen on kahdenlaista harjoitusta, joogaa ja vapaata tanssia. Molemmissa tunnustellaan yhteyttä lantioon ja elinvoimaan.

Kun olet vapautuneesti omassa kehossasi, voit olla siitä käsin aidossa vuorovaikutuksessa. Kurssilla saatkin aikaa kuunnella kehoasi ja ja voit näin tunnistaa jäänteitä menneistä kokemuksista. Rentoutuksissa nämä jännitykset purkautuvat helpommin, kun asiat ovat tietoisesti esillä.

Omanarvontunto on omasta kehosta huolehtimista ja sen rakastamista. Tähän kytkeytyy itsensä täydellinen hyväksyminen ja oman seksuaalienergian tunteminen. Lantiosta tulee rento ja elävä. Seksuaalisesti auki oleva ihminen on auki kaikelle elämässä.

Valokeilassa Anne ja Pirita 1

Valokeilassa Anne ja Pirita 2

Valokeilassa Anne ja Pirita 3

Valokeilassa Anne ja Pirita 4

KURSSIVIIKONLOPUT

4.-5.1.
15.-16.3.
17.-18.5.
16.-17.8.
11.-12.10.
6.-7.12.

OHJELMA

LA

9.00-11.00 JOOGA
11.00-12.00 LOUNASTAUKO
12.00-12.30 RENTOUTUMISHARJOITUS
12.30-13.00 TEEMAN ALUSTUS
13.00-14.15 NAISTEN PIIRI
14.30-15.00 TEEMAAN SYVENTYMINEN
15.00-15.45 VAPAA TANSSI
16.00-16.30 AJATUSTEN JA TUNTEIDEN JAKAMISTA

SU

9.00-11.00 JOOGA
11.00-12.00 LOUNASTAUKO
12.00-12.30 RENTOUTUMISHARJOITUS
12.30-13.45 NAISTEN PIIRI
13.45-14.15 TANSSI
14.15-15.15 YHTEENVETOA, LOPETUS

YHTEYSTIEDOT

Jos haluat kysyä kurssista jotain, vastaamme ilomielin:

PAIKKA

Hyvän Olon Joogakeskus
Rauhankatu 3 C, 3. krs
Hämeenlinna

MAJOITUS

Kauempaa tuleville on tarjolla edullista majoitusta kurssipaikan yhteydessä.
Tiedustelut Katjalta: katja@taitavamieli.fi

MAKSU

Hinta: 360€/vkl
Tilinro: FI46 1021 3500 0769 78
BIC: NDEAFIHH
Maksuviite: 1193
Maksun saaja: Anne Nuotio

Maksupäivät aina kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Voit myös ehdottaa omaa maksuaikataulua.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen alkaa 1.10.2024.

    Sitoudun kurssiehtoihin:

    Ilmoittautumalla sitoutuu osallistumaan kaikkiin kuuteen kertaan. Ilmoittautuminen edellyttää kurssimaksun maksamista määräpäivinä, ellei kurssia peruuta ohjaajalle ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.