VOIMAVARA- JA TIETOISUUSKOULUTUS

TORNIOSSA 17.-19.3.2023

Saatat elää onnellista elämänvaihetta ja silti olla kuormittunut. Ihmissuhteet voivat kuluttaa salakavalasti energiaasi. Tällä kurssilla voit oppia, miten kaikenlaiset vuorovaikutustilanteet voivat lisätä voimavarojasi.

Voimavaralähteet kytkeytyvät monilla ihmisillä mielen toimintoihin, mikä tarkoittaa kykyä ajatella positiivisesti ja luovasti. Tällä kurssilla opit asettumaan omaan rauhaasi ja avaamaan myös energiatason voimavaroja.

Ihmissuhteissa on olennaista, että olemme fyysisesti, psyykkisesti ja energeettisesti itsessämme ja läsnäolostamme käsin asetamme muille rajoja. Kuitenkin meidän on usein vaikea asettaa rajoja omalle energiallemme sen toimiessa hermostomme ohjaamana ja pitkälti tiedostamattomasti. Jos väsymme ja kuormitumme, kyse voikin olla epämääräisistä energeettisistä rajoista.

Tällä kurssilla opit konkreettisesti mitä on Neutraali, joka pohjaa luonnollisiin kehon, mielen ja energian tukipisteisiin. Kun saat siitä kiinni, saat elinikäisen työvälineen, joka rakentaa tasapainoasi aina vain ihanteellisempaan suuntaan. Opit myös miten suuntautua fyysiseen ja psyykkiseen Terveyteen ja miten omalla läsnäolollasi ja suuntautumisellasi saat myös kanssaihmiset parempaan tasapainoon. Saat uutta tietoisuutta vuorovaikutustilanteisiin oli kyse sitten parisuhteesta, perheestä työyhteisöstä tai muista ihmissuhteista.

Kurssin opetusaiheet perustuvat Biodynaamisen kraniosakraaliterapian periaatteille. Tässä hoitoperinteessä pääpaino on hoitajan neutraalissa, läsnäolevassa, myötätuntoisessa ja avoimessa olotilassa. Hoito tapahtuu hoitajan tasapainoisesta olotilasta käsin, eikä koskaan kuluta hoitajan energiaa. Sekä hoitaja että hoidettava pysyvät omissa energioissaan ja näin rajat pysyvät selkeinä.

Anne Nuotio

Olen opettanut ashtangajoogaa vuodesta 1996 ja kohdannut työssäni tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa. Vuodesta 2014 olen tehnyt myös  biodynaamista kraniosakraaliterapiaa. Olen kehojen kuuntelija ja  tilan antaja.

Olen tullut tietoiseksi siitä, miten pelkästään käytännön rajat eivät terapeuttisessa työssä riitä. Oma energia pitää suojata olematta kuitenkaan jäykkä ja kiinni. Miten sitten olla auki ja pitää rajat? Nämä kysymykset ovat olennaisia ja vastaukset niihin löytyvät energiatason työskentelystä. Tämä on joogan aluetta, jossa olen ekspertti.

Voit katsoa Annen biodynaamisen esittelyn täältä.

PALAUTE

”Olen psykologi, psykoterapeutti ja joogaaja ja olen Annen opetuksessa tutustunut biodynaamisen kraniosakraaliterapian periaatteisiin. Minulle psykoterapeuttina on ollut merkittävää löytää yhteys omaan kehooni ja kehon tukipisteisiin, jotka auttavat löytämään neutraalin ja maadoittuneen olotilan hoitotilanteissa asiakkaan kanssa. Neuraalista käsin voin olla avoin ja silti rauhassa vaikka terapiatilanteissa käsiteltäisiin vaikeita asioita. Kuormitun selkeästi vähemmän ja voimavaroja jää myös vapaa-aikaan. Suosittelen lämpimästi Annen koulutusta.”

– Katja Hietanen –

OHJELMA

PE
18.00-20.00 JOHDANTO KURSSIN AIHEISIIN

LA
9.00-10.00 JOOGA
10.15-12.00 OPETUS
12.00-13.15 TAUKO
13.15-14.00 RENTOUTUS
14.00-15.45 OPETUS
15.45-16.30 KYSYMYKSIÄ, AJATUSTEN JAKAMISTA

SU
SU 9.00-9.45 JOOGA
10.00-11.30 OPETUS
11.30-12.00 TAUKO
12.00-13.15 OPETUS

Perjantai-illan johdanto-osuuden jälkeen kaksi seuraavaa kurssipäivää alkavat Annen ohjaamalla joogaharjoituksella. Joogaharjoittelusta ei tarvita aiempaa kokemusta. Tällä kehollisella virittäytymisellä saadaan keho herkäksi päivän muita opetushetkiä silmällä pitäen.

OPETUSAIHEET:

1. Biodynaamisuus, biodynaamisia periaatteita
2. Neutraali
3. Kuuntelu
4. Terveys
5. Breath of Life
6. Embryologia, primäärihengitys, biodynaamiset voimat
7. Fulkrumit
8. Erilaiset kentät ja rytmit
9. Tietoisuuden kehittyminen, havaintokentän laajentuminen

Opetus sisältää luentoja ja harjoituksia.

MAKSUTIEDOT

Maksun saaja: Anne Nuotio
Tili: FI46 1021 3500 0769 78
Viite: 22321

Hinta: 290€ (sisältää alvin 24%)

Viimeinen maksupäivä 10.3.2023

KURSSIPAIKKA

Hoitohuone Helmiina,
Hallituskatu 10, 2. krs
Tornio

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen 3.3.2023 mennessä

    Sitoudun kurssiehtoihin:

    Ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää kurssimaksun suorittamista määräpäivänä, ellei kurssia peruuta sähköpostitse tai
    puhelimitse ohjaajalle ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.