ASTU INTOHIMOISEEN JA SYVÄSTI TUNTUVAAN ELÄMÄÄN!

JOOGA JA PASSION TEST -YHDISTELMÄKURSSI 12.-14.8.2022

Tiedät varmasti, mikä elämässäsi on todella tärkeää. Tiedät myös, mitkä asiat saavat sinussa ilon, täyttymyksen ja innostuksen heräämään. Mutta…

tunnetko todelliset intohimosi?

Intohimosi ovat sinulle sisäisesti tärkeimpiä asioita. Ne kertovat, mitä syvällä sisimmässäsi haluat tehdä ja toteuttaa elämässäsi. Jos et ole yhteydessä sydämesi liekkiin, voi käydä niin, että teet päätöksiä muiden tunteiden pohjalta. Tai ehkä jätät tekemättä päätöksiä, kun et ole yhteydessä liekkisi huminaan.

Mikä sinua estää toteuttamasta intohimoista sisintäsi? Entä miten elämääsi elät, kun et elä intohimojasi todeksi? Olisiko nyt oikea aika vaihtaa suuntaa ja antaa todellisen minuutesi nousta esiin?

Isoja kysymyksiä. Jos kaipaat niihin vastauksia, tule mukaan Jooga ja Passion Test -yhdistelmäkurssille.

Kurssi ei anna sinulle valmiita vastauksia. Sen sijaan se antaa

– aikaa ja tilaa ajatella ja työstää rauhassa elämäsi syvimpiä merkityksiä ja omia, todellisia toiveitasi

– uusia näkökulmia ja välineitä, joilla saat prosessia eteenpäin

– ihania keskusteluja ja yhdessä oloa välittävien ihmisten kanssa

– rentoutta ja energiaa samassa paketissa.

JOOGA

Kurssin vetäjät, Anne Nuotio ja Anne Yritys, opettavat omista intohimoisista ja leikkisistä lähtökohdistaan joogaa ja Passion Testiä.

Jokainen kurssipäivä alkaa joogaharjoituksella. Nuotion Anne ohjaa ashtangajoogaa sitä jo tunteville ja Yrityksen Anne opettaa alkeisharjoituksen niille, joille asanaharjoittelu ei vielä ole tuttua.

Joogaharjoitus voi antaa uusia oivalluksia myös mielelle kun kehoonsa tutustuu uudella tavalla. Alkeisjoogassa tehdään pehmeitä ja yksinkertaisia liikkeitä hengityksen avustamana. Harjoitus sopii kaikille, esimerkiksi selkävaivat eivät ole este.

Laskeudumme kehoon ja parannamme tietoisuutta kehollisista tuntemuksista läsnäolevasti ja kaikessa rauhassa. Näin pääsemme yhteyteen todella syvien tunteiden kanssa. Keho voi nimittäin olla jännittynyt omien todellisten intohimojemme ympärille

Joogaharjoituksessa hengitämme syvään, löydämme takaisin itseemme ja valmistamme koko olemuksemme alitajunta mukaanluettuna iltapäivän Passion Testiin.

PASSION TEST

Iltapäivisin pääsemme tutkimaan intohimojamme The Passion Test -menetelmän kautta. Anne Yritys, Passion Test -fasilitoija, opastaa sinut todellisten unelmiesi äärelle ja näyttää, miten voit antaa niiden vastedes ohjata elämääsi.

Passion Test auttaa tiettyjen kysymysten kautta löytämään selkeyden siihen mitä elämältäsi haluat muun muassa uran, ihmissuhteiden, harrastusten ja oman terveytesi suhteen. Näin selkiytyy se, mihin suuntaan haluat elämääsi viedä sen sijaan, että olisit vietävissä.

Passion Test on syvällinen, vaikuttava ja lumoava niin mieltä kuin sydäntäkin avaava prosessi, jossa on huomioitu kaikki elämän osa-alueet.

ANNE NUOTIO

Olen jo parin vuosikymmenen ajan tuonut joogaopetukseeni oppilaille mahdollisuuksia löytää itsestään luovuutta ja oman äänensä. Repertuaariin on mahtunut tanssia, maalausta, mantralaulua ja itsensä ilmaisemista aidosti puheella.

Näen joogaharjoittelun merkityksen pitkälle siinä, että se avaa meissä luovuuden lähteet ja nostaa kauneimmat ja herkimmät tuntomme esiin.

Olen onnellinen voidessani toteuttaa tämän yhteistyökurssin Annen kanssa, sillä Passion Test on itsellenikin ollut hyvin valaiseva kokemus ja on sitä edelleen!

ANNE YRITYS

Ashtangajooga tuli elämääni reilut kymmenen vuotta sitten ja on siitä lähtien ollut tärkeä osa elämääni. Sen avulla olen löytänyt itsestäni loputtomasti pehmeyttä ja herkkyyttä. Niille haluan antaa elämässäni tilaa.

Joogaharjoitteluani tuli täydentämään Passion Test, jonka avulla herätin uudelleen henkiin unelmoinnin ilon ja jalon taidon. Olen saanut selkeyden siitä mitä haluan tehdä, millainen olla. Huumorin pilke silmäkulmassa, kahden pienen lapsen äitinä, navigoin arjen tohinassa lempeän napakalla otteella.

Koen suurta iloa ja onnea saadessani auttaa muita ihmisiä löytämään oman elämänsä intohimot.

OHJELMA

PE

9.00-11.00 Asanaharjoitus
11.00-12.00 Ateriatauko
12.00-13.00 Anne Nuotion luento – Joogafilosofia ja intohimot
13.00-13.30 Jooganidra (Anne N)
13.45-16.00 Passion Test
* Johdanto aiheeseen
* Intohimotestin tekeminen
16.00-16.45 Päivän tunnelmien jakamista

LA

9.00-11.00 Asanaharjoitus
11.00-12.00 Ateriatauko
12.00-13.00 Anne Nuotion luento – Joogafilosofia ja luovuus
13.00-13.30 Jooganidra (Anne Y)
13.45-16.00 Passion Test
* Intohimotestin tehosteet
* Testin läpikäymistä
16.00-16.45 Päivän tunnelmien jakamista

SU

9.00-11.00 Asanaharjoitus
11.00-12.00 Ateriatauko
12.00-12.30 Jooganidra
12.30-14.00 Passion Test
* Intohimotestin tehosteet ryhmässä
14.00-14.30 Lopetus

MAKSUTIEDOT

Hinta 540€
Maksun saaja: Anne Nuotio
Tili: FI46 1021 3500 0769 78
Viite: 22826

Maksupäivä 5.8.2022

KURSSIPAIKKA

Hyvän Olon Joogakeskus
Rauhankatu 3 C 19, 3. krs
Hämeenlinna

Voit kysyä majoitusta kurssipaikasta Katja Hietaselta: katja@taitavamieli.fi

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen 22.7.2022 mennessä

    Sitoudun kurssiehtoihin:

    Ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää kurssimaksun suorittamista määräpäivänä, ellei kurssia peruuta sähköpostitse tai puhelimitse ohjaajalle ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.