BIODYNAAMINEN KRANIOSAKRAALISEMINAARI

6.-10.5.2022

BIODYNAAMINEN KRANIOSAKRAALISEMINAARI

Seminaarissa tutustutaan biodynaamisen kraniosakraalitereapian perusperiaatteisiin, kuten William Garner Sutherlandin tunnetuksi tekemään primäärihengityksen mekanismiin. Biodynaamisessa käsitteistössä myös Terveys ja Elämän Henki saavat paljon tilaa.

Hoitajan roolissa opit olemaan laajassa havaintokentässä ja siten vastaanottavainen primäärihengityksen erilaisille ilmenemistavoille. Näin tuet hoidettavan kehon itsesääteleviä voimia ja sen omia voimavaroja. Oikeanlaisella sanallisella kommunikaatiolla on suuri merkitys turvallisen ja vakaan hoitohetken rakentamisessa, joten sen laatuun kiinnitetään erityistä huomiota.

Tämä seminaari on osa 7-osaista koulutusta. Voit halutessasi osallistua vain tähän ensimmäiseen seminaariin. Seminaarin jälkeen voit päättää sitoutumisestasi koko koulutukseen, jonka viisipäiväiset seminaarit pidetään 3-4 kuukauden välein.

Seminaari soveltuu erinomaisesti kaikille kehon kanssa työskenteleville, mutta myös energiahoitajille ja psykologista työtä tekeville. Opiskeltavat aiheet vievät meidät ihmisen monesti unohdettuihin lähtökohtiin ja olomuotoihin. Niinpä kaikki muutkin ihmisyyden tutkimisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

DSC_2770 copy

Agàta Heinz Holliger
Opettaja

Agàta H. Holliger, OmL TC, BCST, SEP on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta perinteisiä hoitomuotoja täydentävien erilaisten kehotekniikoiden parissa. Näihin on kuulunut hieronta, syväkudoshieronta, kraniosakraalijärjestelmän tasapainottaminen, sisäelinten ja faskiajärjestelmän tasapainoittaminen yhdistettynä meditaatioon.

Agàta on on ollut Bhadrena C. Tschumin ja Kavi Geminin oppilaana vuodesta 1990 lähtien kraniosakraaliterapian sekä biomekaanisessa että biodynaamisessa lähestysmistavassa sekä myös lasten terveydenhoitoon erikoistuneessa kraniosakraaliterapiassa. Hän on biodynaaminen kraniosakraaliterapeutti ja Somatic Experiencing (R) traumaterapeutti. Näiden lisäksi hänellä on Sveitsin aikuisopettajan sertifikaatti ja vaihtoehtoterapeutin valtiollinen loppututkinto.

Agàta on CranioSuissen ja italialaisen ACSIn jäsen ja hän toimii apuopettajana kansainvälisessä Craniosacral Balancing Institutessa. Tällä hetkellä hän pitää kraniosakraalikursseja ja -koulutuksia ja antaa yksityisiä hoitoja Sveitsissä ja muualla Euroopassa.

Anne Nuotio
Avustaja

Anne Nuotio on tehnyt kehollista tutkimustyötä yli 25 vuoden ajan. Hän on tehnyt joogan asanaharjoitusta päivittäin ja tanssinut balettia ja flamencoa sydämensä palolla vuosien ajan. Hän on kiinnostunut ihmisen hengen ilmenemisestä kehon viesteissä, niin omassa kehossaan kuin muidenkin ihmisten kehossa.

Aivan joogaopettajauransa alusta Anne on ollut kiinnostunut kuuntelemaan kehon energiaa eli pranaa ja myös sitä, mitä on pranan takana. Nykyään hän kutsuu tuota tietoisuudentilaa Breath of Life’ksi eli Elämän hengen ilmauksen tunnistamiseksi.

Vuonna 2014 Anne osallistui Agàta Heinz Holligerin ja Marga Berrin biodynaamisen kraniosakraaliterapian koulutukseen Etelä-Ranskassa. Valmistuttuaan vuonna 2017 Anne oli opettajansa Margan assistenttina toisessa kaksivuotisessa koulutuksessa. Tällä hetkellä Anne antaa biodynaamista kraniosakraaliterapiaa säännöllisesti Suomessa ja Ranskassa. Tässä seminaarissa Anne toimii Agàtan assistenttina ja kääntää opetuksen englannista suomeksi.

OHJELMA

PE
10.00-13.00 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu
14.30-18.00 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu

LA
9.30-12.30 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu
14.00-18.00 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu

SU
9.30-12.30 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu
14.00-18.00 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu

MA
9.30-12.30 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu
14.00-18.00 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu

TI
9.00-12.00 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu
13.00-15.00 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu

Aamulla voi salissa tehdä itsenäisesti joogaharjoituksen. Tietoinen
kehollinen harjoitus ennen opiskelupäivää on suositeltavaa.

Huomioithan, että seminaarien aloituspäivä vaihtelee. Viimeinen seminaaripäivä on aina lyhyempi kuin muut päivät.

PAIKKA

Hyvän Olon Joogakeskus
Rauhankatu 3 C, 3. krs
Hämeenlinna

MAKSU

Hinta: 650€
Tilinro: FI46 1021 3500 0769 78
BIC: NDEAFIHH
Maksuviite: 22512
Maksun saaja: Anne Nuotio

Viimeinen maksupäivä 22.4.2021
(Muille seminaareille kaksi viikkoa ennen seminaarin alkua.)

ILMOITTAUTUMINEN

8.4.2022 mennessä
(Koko koulutukseen ilmoittautuminen 15.5.2022 mennessä.)

    Sitoudun kurssiehtoihin:

    Ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää osallistumismaksun suorittamista määräpäivänä, ellei seminaaria peruuta sähköpostitse tai puhelimitse ohjaajalle ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.