ELÄMÄÄ SOLUILLE JA SIELULLE!

UUDISTU ELÄVÄLLÄ RAVINNOLLA JA JOOGALLA 2.-4.10.2020

Sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin tarvitaan terveellistä ravintoa ja tietoista, kehoa hoitavaa liikettä. Myös ihmisen immuniteetti vahvistuu näillä rakennusaineksilla.

Tällä kurssilla saat kokemuksen siitä, miltä tuntuu ravita itseään kolmena päivänä peräkkäin elävällä ravinnolla. Huomaat sen vaikutukset niin fyysisessä kehossasi kuin mielessäsikin. Ravintotietouden ja aterioiden lisäksi ohjelmassa on rentoutumista ja joogaharjoituksia, jotka laittavat kehon omat voimavarat liikkeelle.

Tällä kertaa kurssin elävän ravinnon osuuden teemana on VIHREÄ VOIMA. Se käsittää vehnänorasmehut, vihreät keitot ja vihermehut. Luvassa siis yltäkylläisesti äärimmäisen puhdistavaa ja vastustuskykyä voimistavaa lehtivihreää.

Joogaosuuden teemana on PEHMEYDEN VOIMA. Kehossamme pehmeä olo on lempeän ja tasapainoisen hengityksen aikaansaamaa. Myös sydämemme läsnäolo hengityksessämme ja liikkeissämme vaikuttaa paljon siihen, miten koemme elämän.

Kaikenkaikkiaan luvassa on itsehoidon luksusta ja väkevästi voimaannuttava viikonloppu!

ANNE NUOTIO

Annen joogaopettajuus kumpuaa hänen elämänfilosofiastaan, johon kuuluvat kaikki terveyttä ja rakkautta vaalivat valinnat. Annen kurssien joogaharjoittelussa lähdetään liikkeelle kokonaisvaltaisesti rentoutuneina ja läsnäolevina ja siten kursseilla ei koskaan ole kiireen tuntua. Syvät rentoutumisen tilat hoitavat ihmistä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Läsnäolevasta harjoittelusta syntyy läsnäoleva elämä, joka taas tuntuu yhteytenä muihin ihmisiin ja luontoon.

KATRI MAA

Katri on toiminut elävän ravinnon kouluttajana Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Hänen ydinosaamistaan on idättäminen, hapattaminen, tuorepuurot ja -kiisselit, smoothiet, tuoremehut, keitot, pateet, salaatit, leivät ja raakakakut. Katrin intohimoaluetta on tuoda ihmisille tietoa siitä, miten vahva immuunipuolustus on kaikille tärkeää ja miten sen rakentamiseen voi itse vaikuttaa. Katri avaa tätä asiaa 30 vuoden kokemuksella elämäntapojen näkökulmasta.

OHJELMA

PERJANTAI

17.00 SAAPUMINEN
17.15 ALOITUS – KURSSIN JA OPETTAJIEN ESITTELY
17.30 TERVETULIAISATERIA
18.00 KATRIN LUENTO ELÄVÄSTÄ RAVINNOSTA
Elävän ravinnon historia, merkitys ja vaikutus. Mitä elävä ravinto on?
Mitä elävä ravinto sisältää?
19.00 ANNEN OHJAAMA RENTOUTUS

LAUANTAI

8.00-9.30 JATKORYHMÄN ASANAHARJOITUS
9.30-10.15 ALKEISRYHMÄN ASANAHARJOITUS
10.15 AAMIAINEN
11.15 KATRIN LUENTO: Tietoa elävän ravinnon valmistuksesta.
13.30 LOUNAS
14.30-15.00 JOOGANIDRA
15.00-15.45 ANNEN LUENTO JA OPETUS HENGITYKSESTÄ
16.00-17.00 KATRIN LUENTO: Entsyymit.
17.00 PÄIVÄLLINEN

SUNNUNTAI

8.30-10.00 JATKORYHMÄN ASANAHARJOITUS
10.00-11.00 ALKEISRYHMÄN ASANAHARJOITUS
11.00 AAMIAINEN
12.00 JOOGANIDRA
12.30 ANNEN LUENTO JOOGAPROSESSEISTA
13.30 LOUNAS
14.30-15.00 KYSYMYKSIÄ KATRILLE, ELÄVÄN RAVINNON KAKKU JA LOPETUS

KURSSIN ATERIAT

PE
ilta Voimakeitto

LA
aamu Sitruunavesi, vehnänorasmehu, seesam-maito, aprikoosipuuro
päivä Vihermehu, voimakeitto
Iltapäivä Vihermehu
Ilta Voimakeitto

SU
aamu Sitruunavesi, vehnänorasmehu, voimakeitto
päivä Voimakeitto, elävänravinnon leipä ja auringonkukkalevite
Iltapäivä Elävän ravinnon kakku

Voimakeitto sisältää vihreitä versoja, kuivahedelmiä, hapankaalia, ituja, merilevää. Jokainen keitto on eri tavalla maukas!

Vihermerhu sisältää selleriä, mustakaalia, punakaalia ja kurkkua.

MAKSUTIEDOT

Hinta 420€

Maksut suoritetaan tilille: FI46 1021 3500 0769 78
Viitenumerolla 201016
Maksun saaja: Anne Nuotio

Maksu 25.9. mennessä

KURSSIPAIKKA

Hyvän Olon Joogakeskus
Rauhankatu 3 C 19, 3. krs
Hämeenlinna

ILMOITTAUTUMINEN

Voit ilmoittautua kurssille oheisella lomakkeella 18.9. mennessä

  Sitoudun kurssiehtoihin

  ELOKUUN 2020 KURSSISTA SANOTTUA

  ”Kiitokset kurssista! Joogan ja elävän ravinnon yhdistelmä sopii loistavasti. Vaikka kurssi oli lyhyt, ehti ravinnon vaikutuksen huomata harjoituksessa hyvin. Harjoitus muuttui kevyemmäksi ja virtaa riitti.”

  ”Ruoka oli ihanaa, vihreää ja ravinteikasta. Vaikutus oli ainakin minulla välitön; tuntui että ruoka kihahtaa päähän syödessä. Elimistö hämmästeli hetken muutosta, mutta otti valoa täynnä olevan ruoan kiitollisena vastaan.”

  ”Katrin ainutlaatuinen lähestymistapa oli niin aitoa ja syvällistä; hänen intohimoinen lähestymistapansa ja valtava viisautensa ja ymmärryksensä elävästä ravinnosta oli antoisaa ammennettavaa .
  Itsekin elävää ravintoa arjessa käyttävänä sain uusia ja hyvin maanläheisiä ideoita ja vaikeina pitämäni asiat muuttuivat helpoiksi Katrin käytännönläheisen lähestymistavan myötä.”

  ”Se, että jooga yhdistyi elävään ravintoon  oli ehdottomasti se puuttuva palanen takaisen siihen ja sellaiseen elämään  joka on ennenkin ollut minulle hyväksi. Herkkyys ja tietoisuus ovat puhdistuneet turhasta taakasta ja niin keho kuin mieli kiittävät.”