Jooga ja Passion Test -etäkurssi

JOOGA JA PASSION TEST -ETÄKURSSI 18.-19.1.2025

Tiedät varmasti, mikä elämässäsi on todella tärkeää. Tiedät myös, mitkä asiat saavat sinussa ilon ja innostuksen heräämään. Aavistus täyttymyksestä on ajoittain läsnä. Mutta…

tunnetko todelliset intohimosi?

Intohimosi ovat sinulle sisäisesti tärkeimpiä asioita. Ne kertovat, mitä syvällä sisimmässäsi haluat tehdä ja toteuttaa elämässäsi. Jos et ole yhteydessä sydämesi paloon, teet luultavasti valintoja epäolennaisempien tunteiden ohjaamana. Näitä tunteita voivat olla velvollisuudentunto, syyllisyys tai epävarmuus. Sinulta saattaa jäädä huomaamatta lukuisat valintojen hetket, koska liekkisi humina on niin hiljainen.

Mikä estää sinua toteuttamasta sydämesi intohimoista ääntä? Nyt on oikea aika suunnanmuutokselle, joka nostaa todellisen minuutesi esiin!

Isoja kysymyksiä.

Kurssi ei anna sinulle valmiita vastauksia. Sen sijaan se antaa

– tilaa ajatella ja fiilistellä

– uusia näkökulmia ja välineitä, joilla kasvuprosessi kohti sydämestä kumpuavaa elämää etenee

– rikastuttavia keskusteluja ja yhdessäoloa kannustavien opettajien ja muiden kurssilaisten kanssa

– aikaa järjestää asioita niiden merkityksellisyyden suhteen uusiksi

– rentoutta ja energiaa samassa paketissa.

JOOGA

Kurssin vetäjät, Anne Nuotio ja Anne Yritys, opettavat joogaa ja Passion Testiä omasta juurevasta, ilon täyttämästä ja intohimontäyteisestä olostaan.

Kurssipäivät alkavat joogaharjoituksella. Nuotion Anne ohjaa ashtangajoogaa itsenäisesti harjoitteleville ja Yrityksen Anne opettaa alkeisharjoitusta niille, joille asanaharjoittelu ei vielä ole tuttua.

Joogaharjoitus voi antaa uusia oivalluksia myös mielelle, kun kehoaan lähestyy kuuntelevalla tavalla. Alkeisjoogassa tehdään pehmeitä ja yksinkertaisia liikkeitä ja asentoja. Samalla opetellaan hengityksen liittämistä liikkeisiin. Harjoitus sopii ihan kaikille, koska se tehdään rauhalliseen tahtiin omaa hengitystä seuraten.

Molemmissa joogaryhmissä laskeudutaan tietoisesti mielestä kehoon ja parannetaan tietoisuutta kehollisista tuntemuksista läsnäolevasti ja kaikessa rauhassa. Näin päästään yhteyteen todella syvällä vaikuttavien tunteiden kanssa, mutta myös paikalleen jämähtäneiden tunteiden kanssa. Keho voi nimittäin olla jännittynyt oman intohimoäänemme esteeksi.

Jos keho on jännittynyt, se estää elämänenergian virtaamisen ja näin myös omien todellisten intohimojemme tunnistamisen. Joogaharjoituksessa hengitämme syvään, löydämme takaisin itseemme ja valmistamme koko olemuksemme iltapäivän Passion Testiin.

PASSION TEST

Iltapäivisin pääsemme tutkimaan intohimojamme The Passion Test -menetelmän avulla. Anne Yritys, The Passion Test -fasilitoija, kuljettaa sinut täsmätehtävien avulla sielusi äänen äärelle ja opastaa sielusta kumpuavan tiedon ohjaamaan elämään.

Passion Test on prosessi, joka auttaa tiettyjen kysymysten kautta löytämään selkeyden siihen mitä elämältäsi haluat muun muassa uran, ihmissuhteiden, harrastusten ja oman terveytesi suhteen. Näin selkiytyy se, mihin suuntaan haluat elämääsi viedä sen sijaan, että ajelehdit epävarmuudessa.

Passion Test on syvälle menevä ja konkreettisesti vaikuttava prosessi, joka huomioi kaikki elämän osa-alueet. Se on samalla lumoava leikki, jota et unohda koskaan!

OLETKO JO KÄYNYT LÄPI PASSION TEST -PROSESSIN?

Hyvä niin! Nyt voit lähteä syventämään prosessia. Passion Test on nimittäin prosessi,
joka vie kerta kerralta syvemmälle itseesi.
Näin intohimot selkiytyvät ja kirkastuvat ja niiden todellinen ydin avautuu sinulle.
Elämä muuttuu ja muuttaa joka päivä. Siksi myös intohimot muuttuvat.
Tule varmistamaan, että intohimosi palvelevat juuri tätä hetkeä, eivätkä menneisyyttäsi.

ANNE NUOTIO

Olen jo parin vuosikymmenen ajan tuonut joogaopetuksessani oppilaille mahdollisuuksia löytää aitouden, luovuuden ja itseilmaisun kautta oman todellisen äänensä. Tähän repertuaariin on mahtunut omien ajatustensa ilmaisemista ryhmässä ilman itsensä pienentämistä. Myös mantralaulu, tanssi ja maalaus ovat saaneet tilaa kursseillani.

Kun jooga nostaa meissä esiin herkkyyden ja pyhyyden kaipuun, se myös avaa luovuutemme lähteet. Tämän niin olennaisen kaipuun toteutumiselle haluan taata oikeat olosuhteet.

Olen onnellinen ja lämpimien tunteiden täyttämä voidessani toteuttaa tämän kurssin rakkaan ystäväni Annen kanssa. Passion Test on ollut itselleni hyvin valaiseva kokemus ja ensimmäinen yhteistyökurssimme oli yhtä fanfaaria ja ilon juhlaa!

ANNE YRITYS

Ashtangajooga tuli elämääni runsaat kymmenen vuotta sitten ja on siitä lähtien ollut tärkeä osa elämääni. Sen avulla olen löytänyt itsestäni loputtomasti pehmeyttä ja herkkyyttä. Niille haluankin antaa elämässäni tilaa.

Joogaharjoitteluani tuli myöhemmin täydentämään Passion Test, jonka avulla heräsi henkiin usko unelmiin ja tieto, miten niitä eletään todeksi. Olen saanut selkeyden siihen, mitä haluan tehdä ammatikseni, kun se vuosien ajan oli minulle hämärän peitossa.

Koen suurta iloa ja onnea saadessani auttaa muita ihmisiä löytämään oman elämänsä intohimot. Valmistunkin alkusyksystä ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi ja tätä työtä voin tehdä suoraan sydämestäni. Elän nyt unelmaani!

PALAUTTEITA KURSSILAISILTA

”Kurssin jälkeen oloni on tuntunut luovemmalta ja arkeni elinvoimaisemmalta. Olen löytänyt arjesta kekseliäämmin hetkiä tanssia ja laulaa. Olen ilmaissut itseäni eläväisemmin esim. inspiroivilla vaatevalinnoilla ja olen tuntenut oloni kokonaisvaltaisesti eläväisemmäksi, sensuellimmaksi ja itsevarmemmaksi. Tuntuu, että näen enemmän mahdollisuuksia ympärilläni ja elän väkevämmin.”

– Emma

”Kurssi tarjosi arvokasta apua omien ajatusteni jäsentelyssä. Selkeiden oivallusten myötä päätin kohdentaa energiani niihin suuriin ja houkutteleviin haasteisiin, joita olin jo pitkään pohtinut osaamatta tehdä päätöksiä.”

– Anneli Kupari

”Kurssi asetti elämäni täysin uusille urille. Kurssille mennessäni en edes tiennyt, että minulla on intohimoja. Kunnes niitä alkoi löytyä, ja loppua ei ole näkyvissä! Elämänvirta avautui aivan uudella tavalla, niin, että sallin itselleni hyviä asioita. Tämä jäi elämään myös kurssin jälkeen. Kurssilla opittua voi jatkaa omassa elämässä.

Kurssilla huikeaa oli ryhmän tuki jokaiselle osallistujalle, se vei intohimot aivan uudelle tasolle, sinne minne oma, rajoittunut mieli ei yksin olisi yltänyt.”

– Satu

Parasta kurssissa oli se, että oli aikaa ja tilaa miettiä sitä, mitä elämässäni haluan ja mihin suuntaan haluan elämääni viedä. Sain opettajilta ja muilta kurssin osallistujilta kannustusta, oivaltavia kysymyksiä sekä loistavia ideoita joiden ansiosta ajatukset kirkastuivat uudella tavalla. Intohimojeni kohteet olen pitänyt näkyvillä ja nyt puoli vuotta kurssin jälkeen huomaan, että suunta elämässäni on ollut intohimojani kohti, vaikka arjessa en ole niitä aktiivisesti ajatellutkaan.

-Sirpa

Passion testin myötä itselle merkitykselliset, inspiraatiota ja iloa tuovat asiat kirkastuivat huomattavasti. Kurssin jälkeen on ollut helpompaa sanoa ”ei” asioille, jotka ei tunnu hyvältä. Kuulen sydämen äänen selkeämmin ja uskallan unelmoida isosti.

-Pirita

Intohimokurssi kuulosti aluksi omaan korvaani hieman hämmentävältä. Päätin kuitenkin rohkeasti osallistua ja se kannatti sillä tuon viikonlopun anti kantaa edelleen. Kurssilla tehty passion test laittoi minut ajattelemaan normaalia isommin ja laajemmin. Sain luvan unelmoida ja haaveilla rajattomasti. Huomasin kyllä, että helppoa isosti unelmointi ei ole luvankaan kanssa,vaan tosi helposti sitä pienentää itseään, asettaa rajoituksia ja ei usko siihen, että kaikki on mahdollista. Kurssilla ryhmän ja opettajien tuki oli korvaamaton. Kun oma uskallus ja usko ei meinannut riittää niin toisista sai voimaa sekä
luottamusta. Yhdessä elettiin unelmat tosiksi. Kurssin jälkeen arkielämäni velvollisuuksineen ja touhuineen ei ole mitenkään radikaalisti muuttunut. Elän samanlaista elämää kuin ennen kurssia sillä erotuksella, että ajatuksiini ja energiaani on tullut vapautta. Tunnen, että rajattomat mahdollisuudet ovat koko ajan läsnä ja en ole enää niin kahliutunut omiin rajoittuneisiin, menneisiin uskomuksiin ja ajatusmalleihin. Voin suositella lämpimästi tätä kurssia ihan kaikille !

– Asta

OHJELMA

LAUANTAI

9:00 – 11:00 Ohjattu asanaharjoitus
11:00 – 12:00 Ateriatauko
12:00 – 13:00 Luento – joogafilosofia ja intohimot
13:00 – 13:30 Jooganidra
13:45 – 16:15 The Passion Test
16:15 – 17:00 Päivän tunnelmien jakamista

SUNNUNTAI

9:00 – 11:00 Ohjattu asanaharjoitus
11:00 – 12:00 Ateriatauko
12:00 – 13:00 Luento – Joogafilosofia ja luovuus
13:00 – 13:30 Jooganidra
13:45 – 16:15 The Passion Test, intohimojen syventämistä
16:15 – 17:00 Päivän tunnelmien jakamista

KURSSIN JÄLKEEN

Kurssin jälkeen järjestetään yksi online-tapaaminen opettajien ja kurssilaisten kesken, jonka ajankohta sovitaan kurssin aikana.

Online-tapaamisessa

* katsotaan, miten intohimot ovat lähteneet ohjaamaan elämää
* saat lisätukea ja inspiraatiota intohimojesi toteuttamiseen
* voit koota vielä kurssin esiintuomat intohimosi ja iloita elämäsi muuttumisesta kuukauden sisällä
* näet jälleen uusia polkuja, joita ensiaskeleet intohimojen tiellä ovat avanneet

MAKSUTIEDOT

Hinta 259€
Maksun saaja: Anne Nuotio
Tili: FI46 1021 3500 0769 78
Viite: 25137

Maksupäivä 11.1.2025

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen 27.12.2024 mennessä

    Sitoudun kurssiehtoihin:

    Ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää kurssimaksun suorittamista määräpäivänä, ellei kurssia peruuta sähköpostitse tai puhelimitse ohjaajalle ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.