KIITOLLISUUS JA ELÄMÄNHURMA

Ashtangajoogaa, elävää ravintoa ja tanssia
Hyvän Olon Joogakeskuksessa 15.-17.1.2021

Tämä kurssi antaa kokonaisvaltaisen kokemuksen siitä, miltä tuntuu elää elämää ja onnellisuutta sykkivässä kehossa.

Ohjelma on rakennettu siten, että joogaharjoitukset tuovat oman kehon tuntemusten äärelle ja avaavat mielen läsnäolevaksi tähän hetkeen. Elävän ravinnon ateriat sekä puhdistavat kehoa ja mieltä että tuovat välittömästi elinvoimaisen tunteen. Tanssi kruunaa ohjelmakokonaisuuden. Pitkät tanssimeditaatiot vievät energiamme alkulähteille, valoon ja syvään onnentunteeseen itsessämme.

Tervetuloa täyttymään kiitollisuudella, voimalla ja säkenöivällä ilolla heti uuden vuoden alussa!

ELÄVÄ RAVINTO

Elävä ravinto on filosofia, joka painottaa sitä, miten jokaisen on tärkeää ottaa kokonaan vastuu omista tarpeista, henkilökohtaisesta kasvusta ja kokonaisvaltaisesta terveydestä.

Ann Wigmorella oli tapana sanoa, ettei elävä ravinto yksinään riitä. Tarvitaan liikuntaa, tiedostamista, ystäviä, perhettä, luontoa ja kauneuden kokemuksia.

Elävän ravinnon vaikutus kehossa ja mielessä avautuu tällä kurssilla, jossa saat tietoa elävästä ravinnosta ja kokemuksen viikonlopun menun vaikutuksista. Keho ja makuaisti saavat uusia elämyksiä. Kurssi onkin makuaistin, kehon ja mielen hoitoa elävällä ravinnolla, joogalla ja tanssilla.

JOOGA JA TANSSI

Tällä kurssilla asanaharjoitus on ashtangajoogan perinteinen harjoitus. Se toimii päivänavauksena ja herättää tietoisuuden niin kehon, mielen kuin hengityksenkin tasolla.

Joogan ja elävän ravinnon yhdistelmä on jo testattu ja siitä on havaittu, miten solut ja sielu lähtevät uuteen nousuun. Tanssi tukee siirtymistä luovaan ja vapaaseen olotilaan kehollisesti ja emotionaalisesti.

ANNE NUOTIO

Annen joogaopettajuus kumpuaa hänen elämänfilosofiastaan, johon kuuluvat kaikki terveyttä ja rakkautta vaalivat valinnat. Annen kurssien joogaharjoittelussa lähdetään liikkeelle kokonaisvaltaisesti rentoutuneina ja läsnäolevina ja siten kursseilla ei koskaan ole kiireen tuntua. Syvät rentoutumisen tilat hoitavat ihmistä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Läsnäolevasta harjoittelusta syntyy läsnäoleva elämä, joka taas tuntuu yhteytenä muihin ihmisiin ja luontoon.

KATRI MAA

Katri on toiminut elävän ravinnon kouluttajana Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Hänen ydinosaamistaan on idättäminen, hapattaminen, tuorepuurot ja -kiisselit, smoothiet, tuoremehut, keitot, pateet, salaatit, leivät ja raakakakut. Katrin intohimoaluetta on tuoda ihmisille tietoa siitä, miten vahva immuunipuolustus on kaikille tärkeää ja miten sen rakentamiseen voi itse vaikuttaa. Katri avaa tätä asiaa 30 vuoden kokemuksella elämäntapojen näkökulmasta.

OHJELMA

PERJANTAI

17.00 SAAPUMINEN
17.15 ALOITUS – OPETTAJIEN ESITTELY
17.30 ILLALLINEN
18.00 KATRIN LUENTO: Elävä ravinto elämäntapana
19.00 ANNEN OHJAAMA MEDITAATIO JA RENTOUTUS

LAUANTAI

8.30-10.30 ASANAHARJOITUS
10.30 AAMIAINEN
11.30 KATRIN LUENTO: Idätyksen salat
13.30 LOUNAS
14.30 JOOGANIDRA
15.15 TANSSI
16.30-17.30 KATRIN LUENTO: Entsyymien merkitys
18.00 PÄIVÄLLINEN

SUNNUNTAI

8.30-10.30 ASANAHARJOITUS
10.30 AAMIAINEN
11.30 JOOGANIDRA
12.15 TANSSI
13.30 LOUNAS
14.30 YHTEENVETOA, TILAA KYSYMYKSILLE JA HERKUTTELUA

KURSSIN ATERIAT

PE
ilta Tattarileipä mantelilevitteen ja itujen kera. Lämmin Moringa-juoma

LA
aamu Luumu-omenasosepuuro hedelmäpaloilla ja seesammaidolla
päivä Punajuurikeitto piparjuurikermalla ja hapankaalilla
Ilta Aurinkonkukkaversosalaatti auringonkukansiemenkastikkeella

SU
Aamu Idätetty vehnäpuuro banaanipaloilla ja seesammaidolla
Päivä Energiakeitto
Iltapäivä Elävän ravinnon Runebergintortut

MAKSUTIEDOT

Hinta 420€

Maksut suoritetaan tilille: FI46 1021 3500 0769 78
Viitenumerolla 0101213
Maksun saaja: Anne Nuotio

Maksu 8.1.2021. mennessä

KURSSIPAIKKA

Hyvän Olon Joogakeskus
Rauhankatu 3 C 19, 3. krs
Hämeenlinna

ELOKUUN 2020 KURSSISTA SANOTTUA

”Kiitokset kurssista! Joogan ja elävän ravinnon yhdistelmä sopii loistavasti. Vaikka kurssi oli lyhyt, ehti ravinnon vaikutuksen huomata harjoituksessa hyvin. Harjoitus muuttui kevyemmäksi ja virtaa riitti.”

”Ruoka oli ihanaa, vihreää ja ravinteikasta. Vaikutus oli ainakin minulla välitön; tuntui että ruoka kihahtaa päähän syödessä. Elimistö hämmästeli hetken muutosta, mutta otti valoa täynnä olevan ruoan kiitollisena vastaan.”

”Katrin ainutlaatuinen lähestymistapa oli niin aitoa ja syvällistä; hänen intohimoinen lähestymistapansa ja valtava viisautensa ja ymmärryksensä elävästä ravinnosta oli antoisaa ammennettavaa .
Itsekin elävää ravintoa arjessa käyttävänä sain uusia ja hyvin maanläheisiä ideoita ja vaikeina pitämäni asiat muuttuivat helpoiksi Katrin käytännönläheisen lähestymistavan myötä.”

”Se, että jooga yhdistyi elävään ravintoon  oli ehdottomasti se puuttuva palanen takaisen siihen ja sellaiseen elämään  joka on ennenkin ollut minulle hyväksi. Herkkyys ja tietoisuus ovat puhdistuneet turhasta taakasta ja niin keho kuin mieli kiittävät.”

ILMOITTAUTUMINEN

Voit ilmoittautua kurssille oheisella lomakkeella 1.1.2021 mennessä

    Sitoudun kurssiehtoihin