MAA VESI ILMA TULI

Sensuaalinen liike 24.-26.2.

Tämä kurssi on suunnattu erityisesti niille, jotka haluavat löytää hengen paloa kehonsa ilmaisuun. Lähdemme yhdistämään kehoa, hengitystä ja energiaa ja kuuntelemme näiden yhteydestä nousevia tuntemuksia ja sielun hiljaisuutta. Jätämme mielen pois kontrolloimasta kehon liikkeitä ja omaa tapaa olla ryhmässä.

Hiljaisuudesta ja itsensä hyväksymisestä nouseva sensuaalisuus on sydämen kieltä, jonka voimme kehollamme ilmaista.

Kurssilla on herättäviä harjoituksia, joiden avulla päästään pois kaikenasteisesta tuomitsevuudesta ja tunteita pienentävästä kontrollista. Näin ilmaisu ei ole suorittamista.

Ensimmäisenä päivänä keskitytään maa-yhteyteen, Äiti Maahan, siihen voimaan, joka maasta nousee kehoomme. Toisena päivänä liikutaan enemmän hengityksen (ILMA) ja virtaavan (VESI) olemuksemme tiloissa. Viimeisenä kurssipäivänä keskitytään tuntemaan hengen liekki, joka elävöittää meidät jokaisen joka hetki. Tämä liekki myös yhdistää meidät kaikki.

Jokainen saa kertoa kehollaan omaa totuuttaan. Harjoitusten tarkoitus on päästä itseensä totaalisesti.

Anne Nuotio

Olen harjoittanut ashtangajoogaa 25 vuotta. Olen tanssinut vuosikymmeniä niin perinteisiä tanssilajeja (klassista balettia, flamencoa, steppiä, afroa) kuin vapaata tanssiakin. Flamencoharjoittelu on minulle intensiivistä yhteyttä Maahan, kun taas klassisessa baletissa korostuvat kehollinen ilmavuus ja pehmeys. Joogassa antaudun kuuntelemaan ja tutkimaan hengitystäni ja energiaani.

Vapaassa tanssissa erotan toisaalta spontaanin liikkeen ja toisaalta tutkivan ja tuntevan sensuaalisen liikkeen. Tätä sensuaalisuutta opetan, opastan ja tuon tällä kurssilla niin joogaharjoitteluun kuin tanssiinkin.

AIKATAULUT

14.00 Alustus
14.20 Harjoitus (Surya namaskaar)
14.50 Hiljaisuus
15.00 Keskustelu
15.30 Sensuaalinen liike/tanssi
16.00 Harjoitusten läpikäyntiä
-16.30

MAKSUTIEDOT

Kurssin hinta 125€

Maksut suoritetaan tilille: FI46 1021 3500 0769 78
Viitenumerolla 2 00208
Maksun saaja: Anne Nuotio

Maksu 17.2.2020 mennessä

KURSSIPAIKKA

HAUTOMO by EdBH -tanssitudio
Merimiehenkatu 29
Helsinki

ILMOITTAUTUMINEN

10.2.2020 mennessä

    Sitoudun kurssiehtoihin