PARANNU RAHAHAAVOISTASI JA VAURASTU -verkkokurssi

– Ainutlaatuinen rahakurssi omanarvontunteen löytämiseksi -

Parannu rahahaavoista ja vaurastu-verkkokurssi

Ainutlaatuinen rahakurssi omanarvontunteen löytämiseksi

Kurssi ei ole ostettavissa tällä hetkellä.

Anne on sinuun yhteydessä, kun kurssi on seuraavan kerran starttaamassa.


  Vapaudu nauttimaan vauraudesta

  Mitä jos sinunkin olisi mahdollista tehdä pysyvä rauha rahan kanssa ja alkaa elää pelotonta ja rentoa elämää? Ja tämä kaikki riippumatta siitä, kuinka paljon tililläsi kulloinkin on rahaa?

  Tällä ainutlaatuisella 6 viikon verkkokurssilla opit suhtautumaan rahaan aivan uudella, runsautta tuovalla ja eettisesti kestävällä tavalla.

  Kurssi sopii sinulle, jos haluat:

  • parantaa omanarvontunnettasi
  • nauttia rahan käsittelemisestä arjessa
  • ratkoa ihmissuhteisiin liittyviä raha-asioita
  • viestiä ytimekkäästi palkkaneuvotteluissa
  • vapautua rahaan liittyvistä tunnesolmuista
  • lisätä itseymmärrystä ja iloa
  • elämääsi lisää virtaavuutta ja runsautta.

  Mitä useampaan kohtaan vastauksesi on kyllä, sitä enemmän kurssilla on sinulle annettavaa. Joskus kuitenkin on niin, että se, mikä aluksi ei vaikuttanut olennaiselta, paljastuukin merkittäväksi.

  ”Kurssin myötä oivalsin, miten paljon minulla oli lapsuudesta asti kertyneitä käsittelemättömiä rahaan liittyviä haavoja, jotka vaikuttavat edelleen tiedostamattomina asenteina ja uskomuksina rahan käytössä. Kun näitä rahahaavoja alkoi työstää, näyttää nykyinen rahatilanne paremmalta ja ymmärtää, mihin kaikkeen voi itse vaikuttaa ja näkee erilaisia mahdollisuuksia. Katse on runsaudessa eikä niukkuudessa. Suosittelen kurssia ihan jokaiselle❤️.”

  Asta, 40

  Kun muutat suhteesi rahaan,
  se muuttaa suhteensa sinuun

  Olet ehkä joskus ajatellut, että jos sinulla vain olisi enemmän rahaa, siihen liittyvät ongelmat ratkeaisivat. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Pelkkä raha ei paranna rahaan liittyviä haavoja, joihin liittyy sellaisia tunteita kuin ahdistus, häpeä, syyllisyys, pelko ja kateus.

  Sinullakin liittyy rahaan todennäköisesti joitain näistä tunteista, ja voi olla, että mieluiten välttäisit ne kokonaan. Välttely on kuitenkin kaikista huonoin keino raha-asioiden ratkaisemiseen, sillä välttelyn takia jäät polkemaan paikallasi paitsi rahasuhteessasi, myös muussa elämässäsi.

  Voit muuttaa tilanteen. Parannu rahahaavoistasi ja vaurastu -verkkokurssin myötä raha muuttuu inspiraation lähteeksi, joka tuottaa iloa ja hyvää oloa koko elämääsi.

  ”Parannu rahahaavoistasi ja vaurastu -kurssi on muuttanut elämääni enemmän kuin koskaan olisin osannut kuvitellakaan. Aiemmin koin olevani jumissa elämässäni ja parisuhteessani pitkälti rahaan liittyvien syiden takia. Kun sisäistin Annen kertomia asioita, suhteeni rahaan muuttui aivan uudenlaiseksi ja aloin tehdä päätöksiä tämän uuden vapauden voimalla – enkä ole katunut hetkeäkään. Olen uskaltanut tienata enemmän ja olen myös oppinut käyttämään rahaa uudella tavalla. Rahaan liittyvät negatiiviset tunteet ovat vähentyneet huomattavasti.”

  Liisa, 37

  Näin kurssi muuttaa arkeasi

  Kurssin käytyäsi:

  • Ymmärrät, miksi pelkästään raha ei ratkaise kaikkia rahaan liittyviä ongelmia – ja mikä on tuloksellisempi tapa ratkoa rahahaasteita.
  • Ymmärrät, millaisia rahaan liittyviä tilanteita olet vältellyt tietoisesti tai tiedostamatta, ja opit kohtaamaan ne itseäsi arvostaen.
  • Yllätyt, miten suuresti raha-ahdistus on rajoittanut kaikkia elämäsi osa-alueita – ja huomaat, miten hyvältä tuntuu vapautua ahtaista rajoista.
  • Huomaat, mikä estää sinua saamasta rahaa – ja miten saat kasvatettua “rahasäiliötäsi”.
  • Ymmärrät, miksi rahan saaminen ja omistaminen ei ole itsekästä tai ahnetta – ja opit, miten voit avautua saamaan enemmän rahaa saman tien.
  • Opit antamaan rahaa eteenpäin ilman epämukavia tunteita – ja huomaat nauttivasi myös laskujen maksamisesta.
  • Tiedät, että voit elää hyvää ja täyttä elämää, vaikka sinulla olisi mielestäsi liian vähän rahaa – ja tunnet aitoa kiitollisuutta.
  • Miksi saatat alitajuisesti torjua rahaa – ja miten saat sen virtaamaan luoksesi.

  Virittäydy jo kurssin tunnelmaan ja katso johdanto näihin aiheisiin tästä:

  Kurssilla opit katsomaan rahaa kuudesta eri näkökulmasta:

  Vapaudu ja vaurastu -verkkokurssilla opit katsomaan suhdettasi rahaa 6 näkökulmasta:

  Lapsuudenperheen asenne rahaa kohtaan: Alat tarkastella, millaisia tunteita ja uskomuksia rahaan liittyi. Huomaat, millaiset rahaan liittyvät tapahtumat ovat jääneet mieleesi ja ymmärrät, miksi ne ovat edelleen merkityksellisiä elämäsi kannalta. Oivallat, miksi saatat alitajuisesti torjua rahaa.

  Raha on energiaa: Huomaat, millaisiin rahaan liittyviin mielikuviin olet samastunut ja millaisia ”jumeja” rahasuhteeseesi liittyy. Opit kiinnittämään huomiota siihen, miltä sinusta tuntuu, kun käytät tai vastaanotat rahaa.

  Rahasäiliön laajentaminen: Tunnustelet, millainen rahan määrä tuntuu sinusta luontevalta ja millaisen tulotason koet omaksesi. Ymmärrät, miten usein rajoitat rahan virtaamista elämääsi ja miten vastaavasti voit sitä edistää.

  Decluttering eli perusteellinen ja tietoinen siivoaminen: Havahdut miettimään, millaisia ristiriitoja ja jumeja tavaroihin liittyy. Opit, miten vapautta voi lisätä käsittelemällä materiaa. Huomaat, miten monin eri tavoin voit päivittää arkesi uudelle tasolle.

  Raha ja tunteet: Ymmärrät, millaisia tunteita rahaan liittyy, miten suhtaudut näihin tunteisiin ja millaisiin tekoihin ja tekemättä jättämisiin se johtaa. Opit, mikä voi aiheuttaa sen, että poljet paikallasi rahasuhteessasi.

  Tie runsauteen avautuu kiitollisuudella: Oivallat, miten voit löytää rahaan liittyvän kiitollisuuden tilanteesta riippumatta. Opit, miten edistää mielenrauhaa tai hyvää elämää rahan kanssa. Ymmärrät, miksi rahan pyytäminen itselle on vaikeaa.

  ”Olin jo ennen kurssia tiedostanut ja pohtinut monia rahaan liittyviä ajatuksiani, uskomuksiani ja tunteitani. Yksin sitä kuitenkin monesti jää vain pyörittelemään ajatuksia päässään, eikä varsinaisia toiminnan askeleita tule otettua, koska ei välttämättä tiedä mitä ja miten asioita voisi muuttaa tai uskaltaako edes. Kurssin myötä sain käytännön työkaluja, joilla työstää jumiutuneita rahauskomuksia sekä ryhmän tuen sille, että saan ja voin päästää irti asioista, jotka ovat pidätelleet minua jo mahdollisesti lapsuudesta asti.

  Kurssin myötä ymmärsin todella sen, että raha on energiaa, jota on kaikille yllin kyllin tässä maailmassa. Nyt myös oikeasti sisäistin, että olen itse vastuussa siitä, miten raha elämässäni virtaa.”

  Anne, 46

  Verkkokurssin sisältö

  Parannu rahahaavoistasi ja vaurastu – verkkokurssi alkaa 2.9.2022 ja kestää reilun 6 viikkoa.

  • 6 oivalluttavaa kurssivideota, jotka jäävät käyttöösi kurssin jälkeen kahdeksi vuodeksi.
  • Kaksi nauhoitettavaa Zoom-liveä, joissa Anne syventää käsiteltyjä aiheita ja vastaa kysymyksiin henkilökohtaisesti
  • Facebook-ryhmän jäsenyyden ja tuen kurssin ajan.

  Kurssivideot julkaistaan perjantaisin klo 8:30 mennessä, ja voit katsoa ne silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

  Zoom-livet pidetään sunnuntaina 18.9. klo 20.00 ja sunnuntaina 16.10. klo 20.00. Näistä tapaamisista tulee tallenne, jonka voit katsoa milloin tahansa kurssin aikana. Voit siis osallistua kurssille joustavasti oman aikataulusi mukaan. Ensimmäisessä Zoom-livessä käydään läpi kolme ensimmäistä aihetta. Kurssilaisena voit lähettää myös minulle kysymyksiä etukäteen. Toisessa Zoom-livessä käydään läpi kolme jälkimmäistä aihetta ja vedetään vielä kokonaisuus yhteen.

  Facebook-ryhmässä keskustellaan kurssin aiheista ja jaetaan oivalluksia sekä onnistumisia luottamuksellisessa ilmapiirissä, mikä on osoittautunut merkitykselliseksi monelle osallistujalle.

  Vapaudu rahahaavoista ja vaurastu -verkkokurssi nyt huippuedulliseen hintaan!

  Kurssin normaalihinta on 495 euroa, mutta saat sen nyt tarjoushintaan 147 euroa!
  Nyt voit heittää hyvästit rahaan liittyvälle ahdistukselle ja hengittää helpommin.
  Kurssi alkaa 2.9.2022.

  Tarjous on voimassa 2.9.2022. asti. Maksun voi myös pilkkoa osiin.

  ”Annen kurssilla sain käsiteltyä lapsuuden kokemuksista juontuneita rahahaavojani. Rahahaavojen käsittely auttoi pudottamaan suuren osan rahaan liittyvästä huolesta ja stressistä pois ja lisäsi luottamusta elämään.”

  Toni, 40

  Tee rauha rahan kanssa!

  Parannu rahahaavoistasi ja vaurastu on ensimmäisiä suomenkielisiä rahakursseja, joka keskittyy säästämisen ja sijoittamisen sijaan hyvän rahasuhteen luomiseen ja vapauteen elää omannäköistä, runsasta elämää ilman rahaan liittyviä taakkoja ja tunnesolmuja.

  Tiedän mistä puhun, sillä minulla on ollut elämässäni kausia, jolloin suhteeni rahaan on aiheuttanut minulle lähinnä vatsakipuja. Nykyisin asiat ovat kuitenkin toisin. Elän elämääni ilman stressiä ja teen kiitollisuudella ja ilolla kaikkia niitä asioita, joista nautin. Ja sama on mahdollista myös sinulle, jos vain haluat.

  Jos sinulla on kurssiin liittyviä kysymyksiä, vastaan niihin enemmän kuin mielelläni. Lähetä vain viesti osoitteeseen anne@annenuotio.com tai numeroon 044 366 7888.

  Olen kurssilla kanssasi ilon, ihmetyksen ja kasvun hetkissä.

  PS. En tiedä parempaa mittaria henkiselle kasvulle kuin rahasuhde. Tämän kurssin myötä tulet saamaan rahasta itsellesi kivan kumppanin, jonka kanssa katsella maailmaa ja ihmissuhteita!

  Nyt vain 147 € (495 €)
  Tarjous voimassa 2.9.2022 saakka

  Nauti runsaasta elämästä – olet sen ansainnut!

  ”Parannu rahahaavoistasi ja vaurastu -kurssilta en saanut konkreettista talousosaamista tai vaikeita sijoitusvinkkejä, mutta sitäkin enemmän välineitä ja kannustusta omien rahaan liittyvien ajatus- ja käytösmallien ymmärtämiseen ja niiden purkamiseen. Oivalsin mm. itse estäväni vaurauden virtausta elämässäni toimimalla tiedostamattani siten, että antaminen ja saaminen eivät olleet tasapainossa. Kurssin myötä olen saanut rohkeutta ns. nostaa kissan pöydälle rahaan liittyvissä asioissa. Olen myös kiinnittänyt paremmin huomiota siihen, että käytän rahaa tietoisesti ja arvostaen. Koen nykyään kiitollisuutta pienistäkin pankkitilille ilmaantuvista summista sen sijaan, että harmittelisin tilin saldoa. Lämmin suositus tälle huikealle kurssille, jonka aikana tulet oppimaan itsestäsi paljon uutta.”

  Pirita, 46