Rahan parantavat voimat -verkkokurssi

Onko sinulla ongelmia rahan kanssa? Ovatko rahasi aina vähissä, vaikka tuloja pitäisi teoriassa olla riittävästi? Aiheuttaako raha ristiriitoja parisuhteessasi tai perheessäsi? Tuntuuko laskujen maksaminen epämukavalta, vaikka tililläsi olisikin rahaa?

Olet ehkä joskus ajatellut, että jos sinulla vain olisi enemmän rahaa, siihen liittyvät ongelmat ratkeaisivat. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Pelkkä raha ei paranna rahaan liittyviä haavoja, joihin liittyy sellaisia tunteita kuin ahdistus, häpeä, syyllisyys, viha, pelko, kateus ja katkeruus.

Sinullakin on todennäköisesti joitain näistä tunteista, ja voi olla että mieluiten välttäisit ne kokonaan. Välttely on kuitenkin kaikista huonoin keino raha-asioiden ratkaisemiseen, sillä välttelyn takia jäät polkemaan paikallasi paitsi rahasuhteessasi, myös muussa elämässäsi.

Sinun on kuitenkin vielä mahdollista muuttaa tilanne pysyvästi parempaan suuntaan. Käynnistä vuosi 2022 aloittamalla Rahan parantavat voimat -verkkokurssi, jonka avulla raha muuttuu ahdistuksen herättäjästä iloa ja hyvää oloa koko elämääsi tuottavaksi inspiraation lähteeksi.

Kurssipalaute

””Rahan parantavat voimat -kurssi on muuttanut elämääni enemmän kuin koskaan olisin osannut kuvitellakaan. Aiemmin koin olevani jumissa elämässäni ja parisuhteessani pitkälti rahaan liittyvien syiden takia. Kun sisäistin Annen kertomia asioita, suhteeni rahaan muuttui aivan uudenlaiseksi ja aloin tehdä päätöksiä tämän uuden vapauden voimalla – enkä ole katunut hetkeäkään. Olen uskaltanut tienata enemmän ja olen myös oppinut käyttämään rahaa uudella tavalla. Rahaan liittyvät negatiiviset tunteet ovat vähentyneet huomattavasti.”

Tällä ainutlaatuisella 6 viikon verkkokurssilla opit suhtautumaan rahaan aivan uudella, runsautta tuovalla ja samalla eettisesti kestävällä tavalla.

Aloita ILMAISEKSI jo tänään!

Liity sähköpostilistalle alta ja saat videon linkin esiin tälle sivulle.

Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa. En lähetä roskasisältöä, mutta saat halutessasi tietoa ja tarjouksia tulevista kursseistani.

Kurssin käytyäsi

ymmärrät, miksi pelkkä raha ei ratkaise rahaan liittyviä ongelmia

yllätyt, miten suuresti raha-ahdistus on rajoittanut kaikkia elämäsi osa-alueita

huomaat, mikä estää sinua saamasta rahaa ja miten saat kasvatettua “rahasäiliötäsi”

opit, miten voit avautua saamaan enemmän rahaa saman tien

ymmärrät, miksi rahan saaminen ja omistaminen ei ole itsekästä tai ahnetta

opit antamaan rahaa eteenpäin, siis esimerkiksi maksamaan laskuja tai veroja, ilman epämukavia tunteita

tiedät, että voit elää hyvää ja täyttä elämää, vaikka sinulla olisi mielestäsi liian vähän rahaa.

Verkkokurssi sisältää

– 6 perjantaisin ilmestyvää kurssivideota, jotka jäävät käyttöösi kurssin jälkeen kahdeksi vuodeksi.

– viikoittaiset Facebook-livet sunnuntai-iltaisin klo 19:30-20, joissa Anne syventää perjantain aihetta ja vastaa kysymyksiin henkilökohtaisesti.

– Facebook-ryhmän jäsenyyden ja tuen kurssin ajan.

Kurssi alkaa 7.1.2022 ja kestää 6 viikkoa sisältäen seuraavat aiheet:

  • Lapsuudenperheen asenne rahaa kohtaan
  • Raha on energiaa
  • Rahasäiliön laajentaminen
  • Decluttering eli perusteellinen ja tietoinen siivoaminen
  • Raha ja tunteet
  • Tie runsauteen avautuu kiitollisuudella

Voit katsoa kurssivideot silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Lisäksi jokaisesta Facebook-livestä tulee tallenne, jonka voit katsoa milloin tahansa kurssin aikana. Voit siis osallistua kurssille joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Kurssin normaalihinta on 250 euroa, mutta saat sen nyt tarjoushintaan 170 euroa. Maksat siis alle 30 euroa viikossa siitä, että voit heittää hyvästit rahaan liittyvälle ahdistukselle ja alat hengittää helpommin. Tarjous on voimassa 6.1.2022 asti.

Voit halutessasi pilkkoa kurssimaksun useampaan erään käyttäen Jousto-palvelua, mikä on valittavissa maksutavaksi tilausta tehdessäsi.

Mitä jos sinunkin olisi mahdollista tehdä pysyvä rauha rahan kanssa ja alkaa elää pelotonta ja rentoa elämää? Ja tämä kaikki riippumatta siitä, kuinka paljon tililläsi kulloinkin on rahaa? 

Tiedän mistä puhun, sillä minulla on ollut elämässäni kausia, jolloin suhteeni rahaan on aiheuttanut minulle lähinnä vatsakipuja. Nykyisin asiat ovat kuitenkin toisin. Elän elämääni vapautuneesti ja pystyn tekemään kaikkia niitä asioita, joista nautin. Ja sama on mahdollista myös sinulle, jos vain haluat.

Jos sinulla on muita kysymyksiä, vastaan niihin enemmän kuin mielelläni. Lähetä vain viesti osoitteeseen anne@annenuotio.com tai numeroon 044 366 7888.

Olen kurssilla kanssasi ilon, ihmetyksen ja kasvun hetkissä.

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 6.1.2022 klo 23:59.