Kauppa

Niyamat ojennukseen

(3 tuotearviota)

34,00  (sis. alv 24%) +toimituskulut

Opas henkiseen āsanaharjoitteluun.

Osasto:
Kuvaus

Mikä erottaa fyysisen joogaharjoittelun voimistelusta? Entä mikä on kehon rooli ihmisen henkisessä elämässä?

Käsissäsi oleva teos pohtii āsanaharjoittelun fyysisiä ulottuvuuksia hienovaraisesti ja syvällisesti, myös harjoittelun haittavaikutukset huomioiden. Mukana on ainutlaatuista ymmärrystä kehon energeettisistä ominaisuuksista, joihin tutustuminen muokkaa niin āsanoita kuin mieltäkin ja parhaimmillaan muuttaa harjoittelijan koko elämää onnellisempaan
suuntaan.

Niyamat ojennukseen – opas henkiseen āsanaharjoitteluun avaa reitin ihmisen henkiseen minuuteen sekä joogan vuosituhantiseen filosofiseen viisauteen. Havainnollisuudessaan teos tarjoaa inspiraatiota yhtä hyvin aloittelijalle kuin vuosia harjoitelleillekin.

Arviot (3)

3 arviota tuotteelle Niyamat ojennukseen

 1. Sari Changenot (varmistettu kirjoittaja)

  Joogataipaleeni alusta asti olen kaivannut teosta, jossa yhdistyy konkretia eli fyysinen asanaharjoitus ja henkisyys. Tämä teos tekee juuri sen. Niyamat ojennukseen on todellinen timantti joogakirjallisuuden keskuudessa. Se on myöskin ikuinen teos, johon voi palata aina yhä uudelleen ja uudelleen. Ajan myötä eri asiat nousevat teoksesta pinnalle ja omaan tajuntaan juuri sen mukaan mitä itse kunakin hetkenä tarvitsee tai työstää. Omassa elämässäni ja joogaharjoituksessani olen kokenut samaa mitä kirjassakin on tuotu esiin. On ollut ihanaa ja helpottavaa, kun on saanut vahvistusta omille kokemuksille. Upeaa on, että näistä asioista vihdoin puhutaan ääneen. Suosittelen tätä teosta lämpimästi kaikille rikastuttamaan ja syventämään omaa joogapolkua. Tämä kirja tuo valoa joogapolullesi ja auttaa sinua oivaltamaan, ettet ole kokemustesi ja ajatustesi kanssa yksin.

 2. Katja Hietanen (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä kirja on aarre joogakirjojen joukossa! Jo muutaman sivun jälkeen tunsin vahvasti, että tämä tulee olemaan kirja johon palaan uudelleen ja uudelleen. Kirjan jokainen kappale pysäyttää pohtimaan ja kokemaan sisältöä peilaten omaan joogaharjoitukseen. Pala kerrallaan, pienin annoksin harjoitus syvenee ja tämä kirja antaa siihen tukea ja luottamusta. Kiitos Anne!

 3. Hanna Terán

  Anne,
  Minulle kirjoistasi välittyy sinun rauha ja rakkaus ja sellainen syvä avoimuus, joka ei yritä vakuuttaa ja vaikuttaa, vaan avoimesti kertoo sen, mikä on sinulle avautunut joogan kautta. Ja se avoin totuus tuntuu, vaikuttaa ja muuttaa; pistää harjoituksessa ja elämässä hajallaan olevia asioita paikoilleen. Samoin kuin fyysisessä läsnäolossasi, niin myös kirjojasi lukemalla olen voinut syvästi huokaista helpotuksesta.”
  -Hanna

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *