SUKELLUS BIODYNAAMISEEN KRANIOSAKRAALITERAPIAAN

13.-15.8.2021

BIODYNAAMISEN KRANIOSAKRAALITERAPIAN JOHDANTOKURSSI 13.-15.8.2021

“Opi kuuntelemaan elämän voimia, jotka luovat ja muokkaavat terveyttä ja palauttavat sen!”

Tällä kurssilla tutkimme muutamia biodynaamisen kraniosakraaliterapian
perusperiaatteita ja tutustumme Primäärihengitysjärjestelmään niin teoriassa kuin käytännössäkin. Oman sisäisen hiljaisuutemme avulla saamme yhteyden Primäärihengityssysteemiin ja tunnemme sen hienovaraiset ilmenemistavat kehon nesteissä ja kudoksissa. Näin saamme aavistuksen tästä ainutlaatuisesta, parantavasta hoitomuodosta.

”Breath of Life”, Elämän hengen ilmaus, on yksi tapa puhua elämänvoimasta. Sen kautta pääsemme yhteyteen vuoroveden kaltaiseen aaltoiluun, joka tapahtuu kehon nesteissä ja kehon ympärillä. Breath of Life ilmentää Terveyttä. Se on aina läsnä ja se muokkaa ja uudistaa kehoamme joka hetki.

Biodynaamisen kraniosakraaliterapian harjoittajina palaamme aina takaisin omaan keskukseemme ja omiin sisäisiin voimavaroihimme voidaksemme tukea hoidettavan paranemisprosesseja.

Kurssi sisältää opetusta ja käytännön harjoituksia, joiden avulla tutkitaan ja syvennetään omaa hienovaraista havaintokykyämme.

DSC_2770 copy

Agàta Heinz Holliger
Opettaja

Agàta H. Holliger, OmL TC, BCST, SEP on työskennellyt terapeuttina yli 30 vuotta perinteisiä hoitomuotoja täydentävien erilaisten kehotekniikoiden parissa. Näihin on kuulunut hieronta, syväkudoshieronta, kraniosakraalijärjestelmän tasapainottaminen, sisäelinten ja faskiajärjestelmän tasapainoittaminen yhdistettynä meditaatioon.

Agàta on on ollut Bhadrena C. Tschumin ja Kavi Geminin oppilaana vuodesta 1990 lähtien kraniosakraaliterapian sekä biomekaanisessa että biodynaamisessa lähestysmistavassa sekä myös lasten terveydenhoitoon erikoistuneessa kraniosakraaliterapiassa. Hän on biodynaaminen kraniosakraaliterapeutti ja Somatic Experiencing (R) traumaterapeutti. Näiden lisäksi hänellä on Sveitsin aikuisopettajan sertifikaatti ja vaihtoehtoterapeutin valtiollinen loppututkinto.

Agàta on CranioSuissen ja italialaisen ACSIn jäsen ja hän toimii apuopettajana kansainvälisessä Craniosacral Balancing Institutessa. Tällä hetkellä hän pitää kraniosakraalikursseja ja -koulutuksia ja antaa yksityisiä hoitoja Sveitsissä ja muualla Euroopassa.

Anne Nuotio
Avustaja

Anne Nuotio on tehnyt kehollista tutkimustyötä yli 25 vuoden ajan. Hän on tehnyt joogan asanaharjoitusta päivittäin ja tanssinut balettia ja flamencoa sydämensä palolla vuosien ajan. Hän on kiinnostunut ihmisen hengen ilmenemisestä kehon viesteissä, niin omassa kehossaan kuin muidenkin ihmisten kehossa.

Aivan joogaopettajauransa alusta Anne on ollut kiinnostunut kuuntelemaan kehon energiaa eli pranaa ja myös sitä, mitä on pranan takana. Nykyään hän kutsuu tuota tietoisuudentilaa Breath of Life’ksi eli Elämän hengen ilmauksen tunnistamiseksi.

Vuonna 2014 Anne osallistui Agàta Heinz Holligerin ja Marga Berrin biodynaamisen kraniosakraaliterapian koulutukseen Etelä-Ranskassa. Valmistuttuaan vuonna 2017 Anne oli opettajansa Margan assistenttina toisessa kaksivuotisessa koulutuksessa. Tällä hetkellä Anne antaa biodynaamista kraniosakraaliterapiaa säännöllisesti Suomessa ja Ranskassa. Tällä kurssilla Anne kääntää Agàtan opetuksen englannista suomeksi.

OHJELMA

PE
10.00-13.00 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu
14.30-18.00 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu

LA
9.30-13.00 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu
14.30-18.00 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu

SU
9.00-12.00 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu
13.00-15.30 Biodynaaminen työskentely – opetus ja harjoittelu

Aamut alkavat itsenäisellä joogaharjoittelulla ja vapaalla tanssilla. Näin saadaan kehoon pehmeä ja virtaava olo ennen opetusta.

PAIKKA

Hyvän Olon Joogakeskus
Rauhankatu 3 C, 2nd floor
Hämeenlinna

MAKSU

Hinta: 380€
Tilinro: FI46 1021 3500 0769 78
BIC: NDEAFIHH
Maksuviite: 18212
Maksun saaja: Anne Nuotio

Viimeinen maksupäivä 1.8.2021

ILMOITTAUTUMINEN

Viimeistään 1.7.2021

    Sitoudun kurssiehtoihin