Kauppa

Äänikirja – Jooganopetusta hyvässä Yamassa

17,50  +toimituskulut

Nyt Annen kirja Jooganopetusta hyvässä Yamassa – Joogaopettajan opas saatavilla myös Annen lukemana äänikirjana

Joogatunti voi olla paikka, jossa ihmisen aito hyvyys ja herkkyys sekä sydämen uteliaisuus pääsevät esiin. Samalla joogaan ja sen opetukseen liitetään usein vaativiakin odotuksia, joista monet kohdistuvat opettajaan.

Parhaimmillaan jooganopettaja tukee oppilaassa tapahtuvaa tietoisuuden kasvua luomalla rakkaudellisen, hyväksyvän ja rehellisen ilmapiirin. Tämä edellyttää, että opettaja kunnioittaa niin itseään ja omia rajojaan kuin oppilaitaan. Kun opettaja on sisäistänyt roolinsa rajat ja vastuut, näkyy se ohjauksessa selkeytenä, turvallisuuden tunteena, välittämisenä ja kunnioituksena. Tällöin myös oppilaalla on tilaa kasvaa kokoisekseen.

Joogan opettaminen on ensisijaisesti dialogia. Jooganopetusta hyvässä Yamassa kutsuu tarkastelemaan tuota vuorovaikutusta aina käytännön asioista hienovaraisiin tunnelatauksiin.

Jooganopetusta hyvässä Yamassa on opas jooganopettajille, jotka pohtivat opettajuuden ydintä ja rajoja. Samalla teos tarjoaa mielenkiintoisia näkökulmia kaikille joogaharjoittelusta kiinnostuneille.

Kuuntele näyte tästä:

Huom. Jooganopetusta hyvässä Yamassa on saatavana myös fyysisenä kirjana. Katso tarkemmin täältä.

Osasto:
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Äänikirja – Jooganopetusta hyvässä Yamassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *