Lähde mukaan elokuussa alkavaan kaksivuotiseen seikkailuun! Lähde syventymään itseesi ja löydä sisäisen maailmasi ihmeet!

Kaikki joogaopettajakoulutukset lepäävät jollakin erityisellä perustalla, jotka voivat olla keskenään hyvin erilaisiakin. Omissa joogaopettajakoulutuksissani haluan taata jokaiselle osallistujalle RAUHAN kuunnella omaa kehoa, sen historiaa ja sen  hienovaraisia viestejä. Samoin on tärkeää, että on riittävästi AIKAA ja TILAA omille ajatuksille ja tunteille. Siihen tarvitaan hitaammalle viritettyä RYTMIÄ niin ajatuksissa kuin tekemisissäkin.

Vasta kun ihminen pääsee stressistä ja omaan luonnolliseen rytmiinsä, alkaa hän tiedostaa suurempia kokonaisuuksia ja yhteyksiä. Tästä alkaa JOOGA. Yhteyden ja ykseyden tunnistaminen, Pyhän Elämän kokeminen. 🙏

Opettajakoulutus on tutkimusmatka itseen ja usein siten myös suuren muutoksen matka. Ja kun ihminen on tullut kauttaaltaan ravistelluksi ja ravituksi, on hän eri tavalla kypsä kohtaamaan myös muita ja opastamaan vastaavanlaisessa seikkailussa. Opettajakoulutus on KUUNTELEMISEN opettelua. Oman kehon, sen energioiden ja sen terveyden kuuntelua. Se on myös muiden kunnioittavaa ja syventynyttä kuuntelua, jossa ketään ei arvioida tai arvostella. Se on elämän ymmärtämistä ja rakastamista sen loputtomissa muodoissa.

Avaa koulutuksen tarkemmat tiedot täältä >>